Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2021 10 25

Prieš kovą su „Žalgiriu“ jie pasiekė svarbią pergalę: „Geriausias mačas šį sezoną“

Tel Avivo „Maccabi“ krepšininkai Eurolygos rungtynes antradienį pasitinka geros nuotaikos ir sportinės formos. Izraelio čempionams auga sparnai po svarbios pergalės vietiniame fronte.
Scottie Wilbekinas
Scottie Wilbekinas / Euroleague.net nuotr.

Antradienį „Maccabi“ savo arenoje priims „Žalgirį“, o pakeliui į rungtynes Tel Avivo krepšininkai pasiekė reikšmingą pergalę prieš principinį varžovą Izraelio lygoje.

Savaitgalį „Maccabi“ savo „Menora Mivtachim“ arenoje 104:80 įveikė Jeruzalės „Hapoel“ ekipą. Daugiau taškų į Jeruzalės klubo krepšį Tel Avivo klubas pastarąjį sykį buvo įmetęs 2011 metais.

„Puikios rungtynės nuo pirmos iki paskutinės minutės, žaidėme stipriai gynyboje ir buvome geri atakuodami, – buvo patenkintas „Maccabi“ treneris Ioannis Sfairopolous. – Turbūt geriausios mūsų rungtynės šį sezoną.

Tampame vis geresni ir geresni, vis geriau vienas kitą pažįstame. Dabar mes lenktyniaujame su laiku, nes mums jo trūko repetuojant sezono pradžioje.“

„Turime ir toliau laikytis trenerio plano ir sunkiai treniruotis“, – sakė Tel Avivo komandos vidurio puolėjas Jalenas Reynoldsas, buvęs efektyviausias savaitgalio rungtynėse, kai per 19 min. pelnė 15 taškų ir atkovojo 6 kamuolius.

Ketvirtą sezoną Tel Avive žaidžiantis ekipos lyderis Scottie Wilbekinas pelnė 18 taškų ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

„Jam Jeruzalės „Hapoel“ yra kaip buliui raudona spalva“, – po pergalės prieš principinius varžovus girdamas S.Wilbekiną juokavo „Maccabi“ treneris I.Sfairopolous.

„Scanpix“ nuotr./Ioannis Sfairopoulos
„Scanpix“ nuotr./Ioannis Sfairopoulos

Po 14 taškų nugalėtojams pridėjo Romanas Sarkinas ir Ozas Blayzeris, 12 – Jamesas Nunnaly.

Jeruzalės komandai buvęs pirmasis NBA naujokų biržos šaukimas Anthony Bennettas pelnė 6 taškus, o rezultatyviausiai žaidė Retinas Obasohanas, surinkęs 21 tašką.

Po šio mačo „Maccabi“ ir „Hapoel“ yra tarp tų komandų, kurios su 2 pergalėmis ir 1 nesėkme dalijasi 3–6 pozicijas Izraelio lygoje.

Eurolygoje „Maccabi“ yra pasiekęs 3 pergales ir patyręs du pralaimėjimus, o tai šiuo metu lemia 5–9 vietas.

Kauno „Žalgiris“ yra laimėjęs visus 7 mačus LKL čempionate, bet pralaimėjęs visas 5 rungtynes Eurolygoje, kur užima paskutinę – 18-ąją vietą.

Antradienio akistata Eurolygoje prasidės 21 val. 05 min. mūsų šalies laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius