-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 03

Prieš lemiamą mūšį – Šaro akcentas psichologiniam ir fiziniam žaidėjų šviežumui

Šarūnas Jasikevičius ir kompanija ruošiasi lemiamam Eurolygos ketvirtfinaliui mūšiui. Antradienio vakarą „Palau Blaugrana“ arenoje „Barcelona“ penktą kartą per dvi savaites susikibs su Miuncheno „Bayern“, o treneris iš Lietuvos akcentuoja auklėtinių psichinį ir fizinį šviežumą.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

Pilnutėlėje „Audi Dome“ arenoje Bavarijoje rezultatu 52:59 kritę „Barcelona“ vyrai grįžo namo ir antrus metus iš eilės patirs lemiamų penktųjų Eurolygos ketvirtfinalio rungtynių atmosferą.

Pasak Šarūno Jasikevičiaus, bilietą į finalo ketvertą iškovos ta komanda, kuri „varžovams leis mažiau, o pati duos kažką papildomo“.

„Vyrukai supranta situaciją ir rungtynių svarbą. Mes neturime laiko treniruotis. Dabar akcentuojame psichinį ir fizinį žaidėjų šviežumą“, – teigė strategas iš Lietuvos.

Trenerio teigimu, nustebinti varžovą tokioje situacijoje yra itin sudėtinga, kadangi „Barcelona“ ir „Bayern“ šį sezoną kovėsi jau šešis kartus.

„Jie ir toliau ginsis savu stiliumi, bandydami užkišti baudos aikštelę. Bus labai svarbu, kaip mes pataikysime iš toli“, – sakė Šaras.

Kitas stratego akcentas – pražangos.

„Turime geriau išnaudoti pražangas, daryti jas tinkamu laiku. Mes daugybę kartų prasižengėme prieš metikus, nors to daryti negalime. O kai turime pranašumą, stabdydami varžovą pražangos neišnaudojame. Tiesa, trečiajame mače mums sekėsi neblogai, stabdėme greitas atakas ir prasiveržimus“, – teigė Š.Jasikevičius.

Paklaustas, geriau pamiršti ketvirtąjį mačą Bavarijoje ar geriau pasimokyti iš šių klaidų, Š.Jasikevičius nedvejojo.

„Reikia įsiminti keletą dalykų, bet mes bandysime pamiršti šį mačą. Žiūrėjau jį vakar ir kelių dalykų tiesiog nesupratau. Abi komandos bandys žaisti geriau. Ypač mes bandysime žaisti kur kas geriau“, – sakė „Barcelona“ vairininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius