-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš vizitą į Kauną Italijos klubas rodo atsigavimo ženklus

Milano „Olimpia“ šią savaitę viešės Kauno „Žalgirio“ arenoje, kur 32-ojo turo rungtynės bus itin svarbios abiem klubams kovoje dėl vietos Eurolygos įkrintamosiose varžybose.
Milano „Olimpia“ treneris Ettore Messina
Milano „Olimpia“ treneris Ettore Messina / Vida Press nuotr.

Kaip „Žalgiris“, taip ir Milano „Olimpia“ nenori be kovos pasitraukti iš Eurolygos lenktynių dėl vietos pirmajame dešimtuke.

Ettore Messinos vadovaujamos Italijos komandos galimybės irgi atrodė sumenkusios prieš savaitę, nes „Olimpia“ liūdėjo dėl trijų pralaimėjimų iš eilės – Eurolygoje ir Italijos lygoje.

Tačiau prispausti prie sienos Milano krepšininkai laimėjo abu Eurolygos mačus praėjusią savaitę – 98:80 išvykoje prieš „Monaco“ ir 77:76 namie prieš Stambulo „Fenerbahče“.

Sekmadienį „Olimpia“ atsitiesė ir Italijos čempionate, 86:84 palaužę „Napoli Basket“ ekipą.

Trys banginiai nutempė Milano klubą į pergalę – Nikola Mirotičius pelnė 21 tašką, Nicolo Melli – 19 (12 atk. kam.), o Shavonas Shieldsas – 18.

Permainingos rungtynės galėjo baigtis ir kitaip, bet Neapolio komandos paskutinė ataka baigėsi netaikliu tritaškiu, o atkovojus kamuolį ir perdavus Tomislavui Zubčičiui, buvęs Vilniaus „Ryto“ legionierius iš Kroatijos paleido taiklų tritaškį jau kelioms sekundės dalims po finalinės sirenos.

Italijos čempionate titulą ginanti „Olimpia“ su 16 pergalių ir 8 pralaimėjimais rikiuojasi trečioje vietoje, nusileisdama ne tik Bolonijos „Virtus“, bet ir netikėtai lygos lyderei Brešijos komandai.

Standings provided by Sofascore

Eurolygoje „Olimpia“ po sėkmingos dvigubos savaitės pakilo į dešimtą vietą. Tiesa, po 14 pergalių ir 17 nesėkmių turi ir iš paskos žengiantys Belgrado „Partizan“, „Valencia“ ir Stambulo „Anadolu Efes“.

„Žalgiris“ praėjusią savaitę irgi laimėjo tris mačus (du Eurolygoje ir vieną LKL), o po dviejų Eurolygos pergalių prieš „Virtus“ ir Vitorijos „Baskonia“ dalinasi 14-15 vietas su Miuncheno „Bayern“.

„Žalgiris“ išsaugojo viltis dėl patekimo į įkrentamąsias kovas, kur žais 7-10 vietų komandos, bet nėra vien savo likimo kalvis per tris likusius Eurolygos turus.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius