Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 06 10

R.Jokubaitis sugėrė įspūdingą bloką, o „Barca“ gavo stiprų smūgį pusfinalyje

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ neteko namų aikštės pranašumo Ispanijos ACB pirmenybių pusfinalio serijoje. Katalonai savų sirgalių akivaizdoje 79:88 (18:25, 19:15, 20:23, 22:25) nusileido Malagos „Unicaja“ ekipai, o serijos iki trijų pergalių rezultatas dabar yra lygus 1-1.

Pirmąsias serijos rungtynes trečiadienį „Barca“ laimėjo 84:81, o trečias ir ketvirtas susitikimai bus žaidžiami Malagoje.

Andalūzijos klubas antrąjį susitikimą pradėjo nokdaunu šeimininkams, kai įpusėjus pirmajam kėliniui pirmavo net 14:1, bet katalonai atsitiesė.

Daugiausiai Roko Jokubaičio ir Sertaco Sanli pastangomis „Barca“ pirmą ketvirtį pralaimėjo tik 18:25, o po dviejų atsiliko 37:40.

Trečiajame kėlinyje atrodė, kad „Barcelona“ perima rungtynių kontrolę, kai Nicolaso Laprovittolos tritaškių užkurtas Katalonijos klubas spurtavo 14:2 ir pirmą kartą išsiveržė į priekį (52:47), bet „Unicaja“ sukontroliavo kylančią audrą ir po trijų ketvirčių vėl pirmavo (63:57).

Ibono Navarro auklėtiniai iniciatyvos nepaleido ir ketvirtajame kėlinyje, kurio metu augino savo pranašumą ir likus keturioms minutėms jau kone triuškino Ispanijos vicečempionus, kai švieslentė rodė skaičius 82:64.

R.Jokubaitis katalonų ekipai per 19 minučių pelnė 5 taškus (1/4 dvit., 1/2 trit.), atliko 2 rezultatyvius perdavimus, po kartą suklydo ir perėmė kamuolį, prasižengė du kartus ir surinko 0 naudingumo balų.

Lietuviui teko sugerti ir triuškinantį Melvino Ejimo bloką trečiojo kėlinio pabaigoje.

„Barcelona“ gretose košmarišką pasirodymą surengė brangiausias Europos krepšininkas Nikola Mirotičius. Jis pataikė tik vieną metimą iš devynių (1/5 dvit., 0/4 trit.), pelnė 6 taškus, 3 kartus suklydo ir surinko ę naudingumo balus.

Kitame pusfinalyje tarp Madrido „Real“ ir Badalonos „Joventut“ taip pat vyrauja lygybė 1-1. Trečios ir ketvirtos rungtynės bus žaidžiamos Barselonos pašonėje esančioje Badalonoje.

„Barcelona“: Nicolas Laprovittola 19, Nikola Kaliničius 14, Kyle'as Kuričius 13.

„Unicaja“: Tysonas Carteris 19, Tyleris Kalinoskis, Kendrickas Perry ir Davidas Kravishas po 13.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius