Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 21

R.Kurtinaitis sezono pradžią vadina košmaru

Rimas Kurtinaitis ir Maskvos srities „Chimki“ savaitgalį pralaimėjimu 67:79 prieš Sankt Peterburgo „Zenit“ pradėjo Jungtinės lygos sezoną.
 2018 m. Rimas Kurtinaitis
2018 m. Rimas Kurtinaitis / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Po mačo R.Kurtinaitis skundėsi, jog sezono startą jo vadovaujamam kolektyvui būtų galima sulyginti su košmaru.

Po trijų kėlinių „Chimki“ turėjo keturių taškų pranašumą, tačiau ketvirtą kėlinį „Zenit“ spurtavo 16:0 ir Pamaskvės komanda subyrėjo.

„Gaila, nes pralaimėjome principiniam varžovui. Visgi norint laimėti, reikėjo stebuklo, nes pasiruošimas sezonui buvo labai nekoks, turbūt blogiausias mano karjeroje. Net septyni žaidėjai buvo patyrę mikrotraumas ir nesitreniravo 10 dienų. Ruošiantis sezonui nesužaidėme nė vienų rungtynių pilna sudėtimi, turėjome įtraukti penkis jaunus krepšininkus iš antrosios komandos. Dėl to mums trūko ištvermės“, – po mačo skundėsi treneris.

Šiame mače „Chimki“ nepadėjo net keturi gynėjai. Stefanas Jovičius yra susižeidęs čiurną, Aleksejus Švedas – pakinklinę sausgyslę, Jegoras Vialcevas – Achilą, o Errickas McCollumas dar neatvyko į Rusiją.

„Prasčiausia situacija yra su S.Jovičiumi, kuriam įplyšo čiurnos raiščiai. Gydytojų teigimu, jis nežais nuo pusantro iki dviejų mėnesių“, – liūdnai konstatavo R.Kurtinaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius