-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 02 06

R.Seibutis ir J.Mačiulis atskleidė paslaptis apie 2015–ųjų Europos pirmenybes

Lietuvos krepšinio federacija (LKF) pristato naująjį video laidų ciklą, skirtą Lietuvos krepšinio šimtmečio svarbiausiems įvykiams ir pergalėms paminėti. Pirmajame epizode buvę vyrų rinktinės krepšininkai Renaldas Seibutis ir Jonas Mačiulis atskleidė 2015–aisiais metais vykusio „EuroBasket“ čempionato užkulisius ir papasakojo dar negirdėtų istorijų.
Jonas Mačiulis
Jonas Mačiulis / 15min

„Po finalo, taip pat ir po kiekvienų rungtynių, burtų keliu buvo traukiama, kas turės eiti į dopingo kontrolę. Ištraukė mane ir, berods, Antaną Kavaliauską. Turi eiti du žaidėjai iš vienos komandos bei du iš kitos. Lietuvius surinko, o ispanų nėra – švenčia. Tikriausiai leido jiems neateiti, nors taisyklės truputėlį apeitos buvo“, – užkulisių istorijomis dalijosi R.Seibutis.

VIDEO: J.Mačiulis ir R.Seibutis atvirai apie 2015-ųjų EuroBasket – užkulisiai ir šventimo tradicijos

Laidoje krepšininkai aptarė ne tik rungtynių epizodus, tačiau ir gyvenimo sąlygas Prancūzijoje vykusiame Europos pirmenybių finaliniame etape.

„Rygoje organizavimas buvo sklandus, o Prancūzijoje maistas buvo labai blogas. Jie garsėja gera prancūzų virtuve, tačiau kuo toliau nuo sostinės – tuo blogiau. Viešbutis pensionato stiliaus, laimei, gelbėjo restoranėlis esantis šalia greitkelio“, – pasakojo J.Mačiulis.

Geros nuotaikos nestokojantys vyrų rinktinės buvę krepšininkai prisiminė ir buvusius varžovus, legendinį J.Mačiulio pasirodymą prieš Sakartvelą, R.Seibučio iš kantrybės išvestą Milošą Teodosičių bei paleistą šansą iškovoti aukso medalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius