Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 06

Renaldas Seibutis prieš Čempionų lygos aštuntfinalį: „Turime kovoti be baimės“

Kovo 7 dieną (trečiadienį) 19 val. „Švyturio“ arenoje Klaipėdos „Neptūnas“ ir Strasbūro SIG (Prancūzija) krepšininkai pradės FIBA Čempionų lygos aštuntfinalio mūšį.
Renaldas Seibutis
Renaldas Seibutis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Prancūzai, kurių gretose yra trys lietuviams labai gerai pažįstami žaidėjai – buvęs Kauno „Žalgirio“ narys Dee Bostas, pernai Vilniaus „Lietuvos ryte“ rungtyniavęs Davidas Loganas ir buvęs Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ legionierius Michaelis Dixonas.

„Tai labai gera komanda, turinti subalansuotą sudėtį, ne veltui užėmė savo pogrupyje pirmąją vietą. Turi patyrusį trenerį, savo žaidimo sistemą ir yra puikiai susižaidę. Mes nesame šios kovos favoritai, bet stengsimės į tai nereaguoti ir žaisti kaip įmanoma geriau. Turime kovoti dėl pergalės, visgi juk žaisime namuose ir turime kovoti be baimės, kiek įmanoma agresyviau, išryškinant savo stipriąsias puses ir paslepiant silpnąsias. Matysime, kaip išeis. Stengsimės ir tikrai kovosime“, – sakė vienas iš „Neptūno“ komandos lyderių Renaldas Seibutis.

Priminsime, kad „Neptūnas“ B grupėje su 7 pergalėmis ir 7 pralaimėjimais užėmė ketvirtąją vietą, o Strasbūro SIG krepšininkai su 9 pergalėmis ir 5 pralaimėjimais įsitvirtino C grupės turnyro lentelės viršūnėje.

Aštuntfinalio etape komandos tarpusavyje sužais du kartus – namuose ir išvykoje, geresnį dviejų rungtynių rezultatą pasiekusi ekipa toliau tęs kovas dėl FIBA Čempionų lygos turnyro trofėjaus. Pralaimėjusiai ekipai šio sezono pasirodymas šiame turnyre bus baigtas.

Atsakomosios šių ekipų rungtynės vyks kovo 14 dieną (trečiadienį) 21.30 val. Prancūzijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius