-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 09

Vilniaus „Rytas“ ruošiasi dar vieno legionieriaus išvykimui

Vilniaus „Rytas“ ruošiasi sudėties korekcijoms. 15min žiniomis, FIBA Čempionų lygos rungtynės Strasbūre vilniečių aukštaūgiui Chrisui McCullough greičiausiai bus paskutinės su „Ryto“ apranga.

15min šaltinių teigimu, nors Ch.McCullough turėjo iki gruodžio 1-osios galiojusį bandomąjį laikotarpį Vilniuje, po mačo Prancūzijoje jis turėtų susikrauti lagaminus ir palikti sostinę.

„Rytas“ Strasbūre su IG susikaus antradienį 19 val. Lietuvos laiku.

15min žiniomis, Ch.McCullough domisi kelios Europos komandos, o jo karjera gali pakrypti atgal į Pietų Korėją, kurioje krepšininkas praėjusį sezoną žaidė iki koronaviruso protrūkio.

Anot 15min šaltinių, „Rytas“ artimiausiu metu greičiausiai neieškos pamainos Ch.McCullough. Jo minutes sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje galės dalintis universalusis naujokas Maurice'as Ndouras, estas Kristjanas Kistingas ar gynybą klijuojantis Arnas Butkevičius.

Per 8 LKL čempionato rungtynes Ch.McCullough gaudamas pasireikšti po 17 minučių įmetė vid. 8,8 taško, atkovojo po 5 kamuolius, klydo 1,6 karto ir rinko 7,8 naudingumo balo.

Geriausią savo mačą legionierius sužaidė FIBA Čempionų lygos starte, kai per 20 minučių pasižymėjo 22 taškais, 9 atkovotais kamuoliais ir 25 naudingumo balais.

„Rytas“ socialiniuose tinkluose jį išrinko naudingiausiu komandos spalio mėnesio žaidėju, tačiau net ir solidūs amerikiečio rodikliai su Atėnų „Peristeri“ neįtikino D.Kairio.

„Apie Chriso taškus per daug kalbėti nereikia. Jam įkrito keturi tritaškiai, bet jis prametė kitus metimus – pataikė iš septynių du. Tai mums kainuoja, tai mums skaudu, – po pralaimėjimo graikams sakė D.Kairys. – Dėl jo situacijos komandoje – mes labai atidžiai jį stebime ir galvojame, ką galime iš jo pasiimti. Galvojame, kaip jis gali mums padėti. Jis iki gruodžio 1 dienos yra bandomajam laikotarpiui. Mes stebime jį atidžiai.“

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Christopher Mccullough
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Christopher Mccullough

Pats Ch.McCullough socialiniuose tinkluose skundėsi, kad per mėnesį Lietuvoje nematė saulės ir gyveno režimu namai-salė, nes Vilniuje „nėra kur pavalgyti ir ką veikti“.

Spalio pradžioje 25-erių krepšininkas Vilniuje sukėlė autoįvykį, dėl kurio buvo suspenduotas. Prisiėmęs atsakomybę už incidentą, jis persirašė sutartį su „Rytu“, pagal kurią klubas galėjo spręsti jo likimą iki gruodžio 1-osios.

Kai vienas legionierius išvyksta, kitas atvyksta. 15min šaltinių teigimu, tikimasi, kad naujasis vilniečių įžaidėjas Ryanas Boatrightas prisistatys į „Ryto“ stovyklą savaitės pabaigoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius