-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 09 14

Š.Jasikevičius ir „Barcelona“ pralaimėjo Ž.Obradovičiaus ekipai

Sezonui besiruošianti Šarūno Jasikevičiaus „Barcelona“ sužaidė kontrolines rungtynes su Željko Obradovičiaus treniruojamu Belgrado „Partizan“.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / „Barcelona“ klubo nuotr.

Dvikova vyko Barselonoje, „Palau Blaugrana“ arenoje, bet pergalę 81:75 šventė svečiai, „Partizan“ krepšininkai, kitą sezoną taip pat žaisiantys Eurolygoje.

Šiose rungtynėse pirmuosius taškus „Barcelona“ vyrų komandoje pelnė lietuvis Kasparas Jakučionis. „Barca“ jaunimo sistemoje augantis 16-metis, sulaukęs Šaro pasitikėjimo, pasižymėjo 5 taškais.

Dėl Europos krepšinio čempionato, ką tik pasibaigusio Lietuvos rinktinei, „Barcelona“ ekipoje nebuvo Roko Jokubaičio. Kaip ir Tomašo Satoransky, Jano Vesely, Nikola Kaliničiaus, Sertačo Šanli, Mike‘o Tobey bei Nicolo Laprovittolos.

Rezultatyviausiai katalonų klube žaidė 19-metis Michaelis Caicedo, pelnęs 16 taškų. Kyle‘as Kuričius pridėjo 13, Anžejus Pasečnikas – 9, o Alexas Abrinesas ir Oscaras da Silva – po 8 taškus.

„Partizan“ į pergalę vedė Mathiasas Lessortas – 19 taškų. Jamesas Nunnally ir Balša Koprivica pelnė po 11, Kevinas Punteris ir Mihailo Petrovičius – po 8 taškus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius