Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 26

Šaras gieda tą pačią dainelę: „Pirmaujame 20 taškų, bet nesugebame „uždaryti“ rungtynių“

Šarūno Jasikevičiaus vadovaujama „Barcelona“ įtemptą savaitę užbaigė trečiąja pergale iš eilės, tačiau treneris iš Lietuvos savo auklėtiniams turėjo pastabų net ir po laimėtų rungtynių.

Trečias rungtynes per šešias dienas žaidę katalonai sekmadienio vakarą namuose 82:71 nugalėjo Andoros „MoraBanc“ klubą ir prie ankstesnių pergalių prieš San Sebastiano „Gipuzkoa“ ir Madrido „Real“ pridūrė ir dar vieną laimėjimą.

Vis dėlto Šarui nepatiko, kad antrose rungtynėse iš eilės jo auklėtiniai leido oponentams atkurti intrigą net ir pirmaudami 20 ar didesniu taškų skirtumu.

„Žinoma, esame laimingi dėl pergalės, nes kiekviena iš jų yra svarbi. Dalį rungtynių sužaidėme gerai, bet ir vėl nutiko tas pats dalykas: pirmaujame 20 taškų skirtumu ir nesugebame baigti rungtynių. Turime tai patobulinti, o tuomet galėsime augti ir toliau“, – sakė „Barca“ strategas.

Tiesa, netrukus Š.Jasikevičiaus širdis kiek suminkštėjo ir auklėtiniams jis skyrė pagyrų dėl greito atsistatymo po sudėtingo emociškai penktadienio mačo, kai teko rungtyniauti prieš „Real“.

„Buvo labai svarbu laimėti po tokios emociškai svarbios pergalės, kokią iškovojome prieš „Real“. Turėjome į aikštę išeiti labai susikaupę ir gerbti Andoros komandą, bet ir vėl „nenužudėme“ rungtynių. Tai – vienas iš dalykų, apie kuriuos nuolat kalbu: mentalitetas, mentalitetas...

Buvo aišku, kad Andora turi gerą komandą ir kad jie anksčiau ar vėliau sureaguos. Taip jie ir sumažino skirtumą iki penkių taškų, atkurdami intrigą. Tačiau šiuo momentu svarbiausia, kad įsirašėme pergalę“, – sakė Šaras.

Artimiausios rungtynes katalonų laukia penktadienį, kai „Barca“ Eurolygos susitikimą žais Vitorijoje ir mėgins atsirevanšuoti „Baskonia“ klubui už nesėkmę Ispanijos pirmenybėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius