Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 06 /15:26

Šaras pristatytas Barselonoje: „Mano filosofija nesikeis“

Jausmingai su Kauno „Žalgiriu“ atsisveikinęs Šarūnas Jasikevičius verčia naują karjeros puslapį. Pirmadienį 44-erių metų kaunietį oficialiai pristatė „Barcelona“ klubo vadovai.
Šarūno Jasikevičiaus pristatymas Barselonoje
Šarūnas Jasikevičius 2018 m. / Stopkadras

Renginys vyko garsiojoje 1899 auditorijoje visai šalia legendinio „Camp Nou“ stadiono.

„Man tai yra labai įdomus iššūkis. Nuo šiol galvoju tik apie šią komandą ir nekantrauju pradėti darbus. Manau, jog rimtai dirbdami kiekvienoje treniruotėje galime iš lėto judėti link savo tikslų“, – prisistatydamas ispanų žurnalistams kalbėjo Š.Jasikevičius.

Jis padėkojo klubo vadovams už pasitikėjimą ir suteiktą galimybę sugrįžti.

„Labai ačiū už pasitikėjimą. Ateina laikas, kai reikia imtis naujų išbandymų ir jaučiau, kad tai yra geras laikas sugrįžti. Turime puikią sudėtį ir labai tikiuosi, kad visi krepšininkai mano sistemoje jausis patogiai“, – vylėsi strategas.

Svetislavą Pešičių prie katalonų vairo pakeitęs lietuvis neslėpė, kad dirbdamas Barselonoje stengsis išlaikyti tuos pačius darbo principus, kurie jam leido pasiekti puikių rezultatų Kaune.

„Mano filosofija nesikeičia. Stengsiuosi daug ir tiesiogiai bendrauti su žaidėjais – tokie mano darbo metodai. Tikiuosi, kad žaidėjai taip pat atiduos maksimaliai pastangų“, – teigė strategas.

Visą žvaigždžių rinkinį savo rankose turėsiantis specialistas pažadėjo, kad jo vadovaujama komanda pasistengs ne tik kovoti dėl visų svarbiausių trofėjų, tačiau tai ir darys demonstruodama gražų krepšinį.

Kviečiame stebėti pristatymo konferenciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius