-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 08 20

Smūgis serbams – Milošas Teodosičius nežais Europos čempionate

Blogiausias įmanomas scenarijus Serbijos krepšinio rinktinei tapo realybe. Europos čempionate nežais didžiausia šalies žvaigždė Milošas Teodosičius.
Milošas Teodosičius ir Bogdanas Bogdanovičius
Milošas Teodosičius ir Bogdanas Bogdanovičius / „Scanpix“ nuotr.

Serbijos krepšinio federacija išplatintame pranešime paskelbė, kad po pasitarimo su žaidėju, rinktinės treneriu Aleksandru Djordževičiumi ir „Los Angeles Clippers“ klubu, kuriame kitą sezoną žais serbas, buvo nuspręsta jam į čempionatą nevykti.

M.Teodosičiaus negalavimas apibūdinamas kaip „chroniškas“, tačiau daugiau detalių nepateikiama. Dėl jo krepšininkas praleido dalį pasirengimo stovyklos ir jau įvykusias draugiškas rungtynes, kuriose serbai jau šventė šešias pergales.

Įžaidėjas Serbijos rinktinei diriguoja nuo 2009 metų.

Rinktinės treneris pabrėžė, kad šiuo atveju buvo galvojama apie žaidėjo sveikatą: „Turėjome priimti bendrą sprendimą, kad jam reikia praleisti čempionatą. Jis yra žaidėjas, kuris rinktinei jau atidavė labai daug. Tačiau šįkart noro neužtenka. Tai didelis smūgis komandai, bet mes tęsime savo darbą su tomis pačiomis ambicijomis.“

Šeštadienį buvo paskelbta, kad Graikijos rinktinei nepadės kitas NBA žaidėjas Giannis Antetokounmpo.

Kiti garsūs žaidėjai, kurių nebus Europos čempionate: Danilo Gallinari, Andrea Bargnani, Nicolas Batumas, Rudy Gobertas, Fabienas Causeuras, Tony Parkeris, Rudy Fernandezas, Serge'as Ibaka, Nikola Mirotičius, Sergio Llullas, Nikola Jokičius, Nemanja Bjelica, Miroslavas Raduljica, Ersanas Ilyasova, Omeras Ašikas, Enesas Kanteris, Janas Vesely, Marcinas Gortatas, Zoranas Dragičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius