-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 09

Solidžių lietuvių vedamas „Lokomotiv“ apmaudžiai krito prieš CSKA

Dviejų lietuvių atstovaujamas Krasnodaro „Lokomotiv“ (13-6) klubas patyrė antrąją iš eilės nesėkmę VTB Vieningoje lygoje. Jevgenijaus Pašutino auklėtiniai namuose didžiąją rungtynių dalį pirmavo, tačiau galiausiai 71:77 (19:13, 16:19, 21:21, 15:24) nusileido Maskvos CSKA (15-4) klubui ir nesugebėjo „raudonarmiečių“ prisivyti turnyrinėje lentelėje.
Mantas Kalnietis
Mantas Kalnietis / Eurocupbasketball.com

„Lokomotiv“ gretose solidžiai žaidė abu šiam klubui atstovaujantys lietuviai.

Mantas Kalnietis kartu su Willu Cummingsu buvo rezultatyviausi komandos krepšininkai – Lietuvos rinktinės kapitonas per 26 minutes pelnė 17 taškų (5/7 dvit., 2/6 trit., 1/2 baud.), atkovojo 2 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, po tris sykius suklydo ir prasižengė bei surinko 12 naudingumo balų.

Savo ruožtu Mindaugas Kuzminskas buvo trečiasis „Loko“ žaidėjas su dviženkliu taškų kraičiu – į puolėjo sąskaitą per 29 minutes prikapsėjo 11 taškų (3/5 dvit., 1/6 trit., 2/2 baud.), po vieną atkovotą ir perimtą kamuolį, 3 rezultatyvųs perdavimai, dvi pražangos ir trys klaidos. Kuzia rungtynes užbaigė su 6 naudingumo balais.

„Lokomotiv“ 7,3 tūkst. savų sirgalių akivaizdoje pirmavo beveik visas rungtynes, o antrajame kėlinyje turėjo ir dviženklį pranašumą.

Vis dėlto nugalėtojų titulą ginanti CSKA užspaudė varžovus lemiamu rungtynių metu.

Įpusėjus ketvirtajam kėliniui „Loko“ dar pirmavo 63:62, bet Mike'as Jamesas ir Kyle'as Hinesas inicijavo maskviečių spurtą 10:0 ir svečiai iš sostinės perėmė rungtynių vadžias – likus mažiau nei trims minutėms CSKA jau pirmavo 72:63.

M.Kuzminsko ir M.Kalniečio tritaškiai dar buvo nukirpę svečių pranašumą iki vieno metimo (69:72) bei atkūrę intrigą, tačiau lemiamu metu baudas metusių CSKA žaidėjų rankos beveik nedrebėjo ir Maskvos komanda iškovojo svarbią pergalę.

15 laimėjimų savo kraityje turinti CSKA VTB Vieningoje lygoje rikiuojasi antra, o įkandin jai sekantis „Lokomotiv“ su 13 pergalių yra trečias. Pirmauja jau 17 pergalių iškovojusi ir rungtynes atsargoje turintis Rimo Kurtinaičio Maskvos srities „Chimki“ klubas.

„Lokomotiv“: Willas Cummingsas ir Mantas Kalnietis po 17, Mindaugas Kuzminskas 11, Alanas Williamsas 8 (10 atk. kam.).

CSKA: Mike‘as Jamesas 16 (2/9 dvit., 2/8 trit.), Joelis Bolomboy'us 12 (7 atk. kam.), Danielis Hackettas (7 atk. kam., 5 rez. perd.) ir Kyle‘as Hinesas (8 atk. kam.) po 11.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius