-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 28

Tik po pertraukos atkutę Rimo Kurtinaičio auklėtiniai laimėjo Sibire

Rimo Kurtinaičio treniruojama Maskvos srities „Chimki“ (1-2) komanda pasiekė pirmąją pergalę VTB Vieningoje lygoje. Pamaskvio ekipa išvykoje 92:77 (20:23, 23:20, 25:15, 24:19) įveikė Krasnojarsko „Jenisej“ klubą (0-1).
Rimas Kurtinaitis
Rimas Kurtinaitis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Chimki“ klubas buvo pralaimėjęs ankstesnius du mačus prieš Sankt Peterburgo „Zenit“ ir Žemutinio Naugardo „Nizhny Novgorod“ klubus.

Trečiąjį mačą Sibire esančiame Krasnojarske žaidę R.Kurtinaičio vyrai nelengvai įsivažiavo ir šįkart, o po dviejų kėlinių rezultatas buvo lygus – 43:43.

Vis tik po pertraukos įspūdingai rungtyniavusio Jordano Mickey vedama komanda sugebėjo nurūkti į priekį ir susikrovusi dviženklę persvarą ramiai užbaigti rungtynes.

Po metų pertraukos į Pamaskvę sugrįžęs J.Mickey sužaidė kol kas geriausias sezono rungtynes – amerikietis per 29 minutes pelnė 24 taškus (5/8 dvit., 2/5 trit., 8/13 baud.), atkovojo 5 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir surinko 24 naudingumo balus.

Pamaskvio klubas šiose rungtynėse dar vertėsi be traumuotų trijų gynėjų – Aleksejaus Švedo, Stefano Jovičiaus ir Erricko McCollumo.

„Chimki“ jau penktadienį startuos ir Eurolygoje. Pirmajame ture R.Kurtinaičio komandos laukia mačas namie prieš Atėnų „Panathinaikos“.

„Jenisej“: Michailas Kulaginas 22 (4/6 trit.), Timofejus Jakušinas 18, Dustinas Hogue'as 10.

„Chimki“: Jordanas Mickey 24, Dairis Bertanis (4/7 trit.) ir Janis Timma (3/8 trit.) po 12, Devinas Bookeris ir Jonas Jerebko po 10.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius