-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 06 09

Vienu iš Dimitrio Itoudžio taikinių tapęs teisėjas baigia karjerą

Stambulo komandų „Fenerbahče“ ir „Anadolu Efes“ pusfinalio serija Turkijos lygoje yra karšta. Tokia karšta, kad Dimitris Itoudis po trečiųjų rungtynių į pokalbį su žurnalistais nešėsi kompiuterį ir kritikavo teisėjus. Vienas jų netrukus pranešė apie karjeros pabaigą.

2-1 serijoje iki trijų pergalių pirmauja „Anadolu Efes“ krepšininkai. D.Itoudis po trečiojo mačo kompiuterio ekrane rodė epizodus, juos komentavo, oficialų pranešimą platino ir pats „Fenerbahče“ klubas.

Turkijos krepšinio federacija ėmėsi veiksmų. Teisėjai Aytugas Ekti, Zaferas Yilmazas ir Serdaras Unalas buvo nušalinti iki sezono pabaigos.

Po tokio akibrokšto A.Ekti paskelbė, kad baigia karjerą.

„Turkijos krepšinio federacijoje teisėju dirbau 30 metų, o dabar noriu pranešti, kad baigiu karjerą iš pagarbos šiai profesijai. Esu prieš federacijos sprendimą nušalinti teisėjus iki sezono pabaigos“, – dėstė poziciją arbitras.

„Pasakymas, kad teisėjų sprendimai turėjo įtakos rungtynių baigčiai yra nepriimtinas visiems iš mūsų, kurie užtikrina vienodas sąlygas rungtynių metu. Bet „Fenerbahče“ vadovybė visad reikalauja didesnių ir griežtesnių bausmių.

Šiuo atveju mano prioritetas yra priimti sprendimą, kuriuo parodyčiau pagarbą teisėjo profesijai“, – teigė A.Ekti.

Teisėjas užbaigė savo pranešimą kolegoms linkėdamas sėkmingų sezonų ir kuo mažiau atvejų, kuomet reikės ginti savo garbę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius