Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 07 15

„Žalgirį“ dominęs amerikietis pasirinko žaisti Rusijoje

Mariui Grigoniui pasirašius sutartį su Atėnų „Panathinaikos“, dabar Kauno „Žalgiris“ neteko galimybės sumedžioti ir dar vieną savo taikinį.
Calebas Homesley
Calebas Homesley / Imago / Scanpix nuotr.

Oficialiai pranešama, kad kauniečius dominęs Calebas Homesley pasirašė sutartį su Sankt Peterburgo „Zenit“ klubu iš Rusijos.

C.Homesley susigundė pelningu Ukrainoje karą pradėjusios šalies komandos pasiūlymu ir nors nežais Eurolygoje, bet klausys „Zenit“ vis dar liekančio Xavi Pascualio nurodymų.

Atakuojančio gynėjo ir lengvojo krašto puolėjo pozicijose žaidžiantis 25-erių krepšininkas su „Zenit“ sudarė vienerių metų sutartį.

Praėjusiais metais jis užsirekomendavo Hamburgo „Towers“ ekipoje Vokietijoje. Europos taurėje jis per mačą rinko net po 17,4 taško, 3,5 atkovoto kamuolio ir 4,3 rezultatyvaus perdavimo.

Pagrindinio atakuojančio gynėjo dar ieškančio „Žalgirio“ taikinyje dar lieka vienas iš jau kurį laiką medžiojamų žaidėjų – 27-erių Darius Thompsonas, kuris praėjusį sezoną žaidė Krasnodaro „Lokomotiv“ komandoje.

Tiesa, į amerikietį rankas tiesia ir Vitorijos „Baskonia“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius