-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žalgirio“ jaunimas Dubajuje iškovojo trečią pergalę iš eilės ir žengė į finalą

Kauno „Žalgirio“ jaunuoliai šeštadienį sužaidė antras rungtynes Eurolygos jaunimo atrankos turnyre Dubajuje. Vytauto Pliaugos auklėtiniai rezultatu 68:64 (22:17, 20:19, 18:16, 10:17) įveikė iš Europos krepšinio talentų sudarytą „Next Generation“ ekipą.
Mantas Laurenčikas
Mantas Laurenčikas / T.Matijoškos nuotr.

Dubajuje tai buvo kol kas daugiausiai problemų sukėlęs varžovas, tačiau jaunieji žalgiriečiai sugebėjo iškovoti ir trečią pergalę iš eilės.

Manto Juzėno ir Manto Laurenčiko vedami kauniečiai į priekį išsiveržė jau po pirmojo kėlinio, o antrame kėlinyje į puolimą sėkmingai įsijungusių Dovydo Buikos ir Majaus Bulanovo dėka, komandas skyrė šeši taškai – 42:36.

Baigiantis trečiajam ketvirčiui komandas skyrė ir dviženklis skirtumas (60:48), tačiau varžovai nepasidavė ir likus žaisti mažiau nei pusę minutės skirtumą sumažino vos iki taško – 70:69. V.Pliaugos auklėtiniai dvikovos pabaigoje dar prarado kamuolį, tačiau paskutinis varžovų metimas skriejo pro šalį ir žalgiriečiai šventė pergalę – 70:69.

Finale „Žalgirio“ jaunimas susitiks su kitoje grupėje dvi pergales iškovojusia ir vieną pralaimėjimą patyrusia Ulmo „Ratiopharm“ ekipa iš Vokietijos.

„Žalgiris“: M.Juzėnas 13 (11 atk. kam., 2 per. kam.), K.Mikalauskas 12, N.Raupelis 12 (6 atk. kam., 3 blk.), D.Buika 12 (5 atk. kam., 4 rez. perd., 3 per. kam.), M.Bulanovas 9 (5 atk. kam.), M.Laurenčikas 8 (5 atk. kam.), T.Bassongas 4, A.Vilkas 0 (5 atk. kam.), E.Prekevičius 0, A.Bakhtadze 0.

„Next generation“: M.Lemoine 16, T.Airhienbuwa 14, E.Ilyem 12.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius