Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 07

„Žalgiris“ pradėjo prekybą bilietais į rungtynes Londone

Tituluočiausia visų laikų Lietuvos komanda Kauno „Žalgiris“ šį rudenį žais Jungtinės Karalystės lietuvių akivaizdoje – ikisezoninės žalgiriečių rungtynės vyks Londone. LKL čempionas ir Karaliaus Mindaugo taurės laimėtojas rugsėjo 22 dieną Londone jėgas išmėgins su viena iš pajėgiausių Lenkijos komandų – šiemet kaimyninės šalies čempionate 2 vietą užėmusia ambicinga Torūnės „Polski Cukier“ ekipa.
LKL finalas: „Žalgiris“ - „Lietkabelis“
LKL finalas: „Žalgiris“ - „Lietkabelis“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Susitikimas vyks Stratforde, specialiai 2012 metų Londono olimpiadai pastatytoje „Copper Box“ arenoje, talpinančioje apie 8 tūkst. žiūrovų.

Nuo penktadienio jau galima įsigyti bilietus į rungtynes Tiesa.com arba „See Tickets“ platformose.

Visos Lietuvos komanda vadinamas „Žalgiris“ yra didžiausią fanų būrį vienijanti šalies komanda, daugeliui ji simbolizuoja laisvę ir pasipriešinimą okupacijai, mat 9-ajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje sugebėjo ne kartą įveikti tuo metu stipriausią Sovietų Sąjungos ekipą Maskvos CSKA.

Su „Žalgiriu“ vardu siejamos tokios gyvos legendos kaip Arvydas Sabonis, Modestas Paulauskas, Saulius Štombergas ir kiti garsiausi Lietuvos krepšininkai.

Rungtynių Londone metu bus galima iš arti išvysti tokias krepšinio žvaigždes, kaip „Žalgirio“ trenerį Šarūną Jasikevičių, kuris su komanda pratęsė sutartį, Robertą Javtoką, kuris po šio sezono baigė profesionalaus krepšininko karjerą ir buvo paskirtas komandos sporto direktoriumi, ir dar būrį geriausių Lietuvos krepšininkų.

„LimeStars Promotions“ organizuojamame „Titanų trofėjaus“ draugiškame turnyre, kurį pristato Jungtinės Karalystės mažmeninės prekybos tinklas „Lituanica“, žiūrovų lauks ne tik aukščiausios klasės krepšinis, bet ir įvairios atrakcijos. Pasirodymą didžiosios pertraukos metu surengs Jungtinėje Karalystėje lietuvių įkurta krepšinio mokykla „Baltic Stars“, o visas pertraukėles užpildys dar vienu lietuvišku akcentu tapsiančios žaviosios „Žalgirio“ šokėjos!

Po rungtynių specialiame susitikime gerbėjai turės galimybę dar artimiau pabendrauti su žalgiriečiais, išgirsti įdomias jų istorijas, įsiamžinti nuotraukose ar papildyti autografų sąrašą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius