Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2018 01 11

R.Kurtinaitis nukėlė kepurę prieš varžovus, „Lietuvos rytas“ įstrigo Miunchene

Vilniaus „Lietuvos rytas“ be didesnių prošvaisčių trečiadienį krito Miunchene, o Rimas Kurtinaitis pripažino, kad jo auklėtiniai lygiu neprilygo Aleksandro Džordževičiaus kariaunai.
Vilniaus „Lietuvos rytas“ – Prienų-Birštono „Vytautas“
Vilniaus „Lietuvos rytas“ – Prienų-Birštono „Vytautas“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Po susitikimo, pasibaigusio 81:68 „Bayern“ naudai, R.Kurtinaitis kalbėjo: „Bayern“ sužaidė geras rungtynes. Manau, kad A.Džordževičius puikiai pasirengė mačui.

Nebuvome tokio lygio komanda. Šiandien didžiausia problema buvo ta, kad nežaidėme su energija, nepasinaudojome savo pranašumais. Mes kausimės, dar liko rungtynių.“

Varžovų treneris A.Džordževičius akcentavo, kad aikštėje vykęs fizinis krepšinis – tipinė lietuviška mokykla. „Jie yra fiziški ir gerai bėga į greitas atakas. Buvome tam pasirengę, gerai skaitėme veiksmus aikštėje.

Antrajame ir trečiajame kėliniuose gerai gynėmės. Užbaigėme darbą. Koncentravomės ties aukštais jų žmonėmis Mavrokefalidžiu ir Petersonu, kurie jau turi patirties tokiame lygyje, gerai sustabdėme ir Kramerį, nes vis tik jis yra komandos energijos šaltinis“, – po susitikimo sakė „Bayern“ treneris.

Mintimis pasidalinęs R.Kurtinaičio asistentas Alberto Blanco tikino, kad vaizdas aikštėje buvo ne toks, kokio tikėjosi „Lietuvos ryto“ trenerių štabas.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Alberto Blanco
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Alberto Blanco

„Jie buvo greitesni, stipresni ir mes neradome būdų įveikti jų gynybos. Sužaidėme labai prastus antrąjį ir trečiąjį kėlinį. Turime susitelkti kitoms rungtynėms, pakelti galvas ir pozityviai žiūrėsi į būsimas rungtynes.

Privalome pamiršti šį pralaimėjimą, pasimokyti ir susikoncentruoti geriems dalykams. Pavyzdžiui, žaidėme labai gerą pirmąjį kėlinį, bet reikia žiūrėti, kas toliau buvo blogai.

Reikia laimėti Turine ir susigrąžinti tikėjimą, kad galime kautis dėl pirmų dviejų vietų grupėje. Mums reikia sirgalių palaikymo. Labai svarbu eiti gera linkme“, – sakė A.Blanco.

Lyg pralaimėjimo būtų negana, „Lietuvos ryto“ komanda įstrigo Miunchene. Vienas iš klubo atstovų Julius Sarapinas pasidalino žinute, kurioje rašė: „LOT skrydis atšauktas, „Lufthansa“ rezervacijų sistema neveikia visame pasaulyje.“

VIDEO: Highlights: FC Bayern Munich - Lietuvos Rytas Vilnius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius