-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 30

Aštrialiežuvis tėtušis: absurdiškiausi dalykai, kuriuos yra pasakęs LaVaras Ballas

Nežemiškas LaVaro Ballo pasitikėjimas savo sūnumi Lonzo, „Los Angeles Lakers“ debiutantu, išgarsino šią šeimynėlę it Kardashianus. Skambios LaVaro frazės nuolat aptarinėjamos socialiniuose tinkluose. Pokalbiams su skandalinguoju Ball'u ruošiasi ir Lietuvos žiniasklaida – iškart po Naujųjų LaVaras atvyks į Lietuvą, kur Prienų-Birštono „Vytauto“ marškinėlius užsivilks kiti du jo sūnūs – LiAngelo ir LaMello.
LaVaras Ballas
LaVaras Ballas / „Scanpix“ nuotr.

Complex.com atrinko pačias absurdiškiausias frazes, kurias į viešą erdvę yra paleidęs tėtušis LaVaras.

„Savo geriausiais laikais vienas prieš vieną būčiau įveikęs Michaelą Jordaną“ (2017, kovas)

Ką žmogus, Vašingtono universiteto komandoje rinkęs po 2,2 taško, vadina „savo geriausiausiais laikais“? Sunku suprasti, kada L.Ballas pokštauja, kada tvirtai tiki tuo, kas liejasi iš jo burnos, tačiau nereikia būti krepšinio genijumi, jog suprastum šios citatos absurdiškumą.

„Visi trys mano berniukai taps profesionalais vos po vienerių metų, praleisų universitete“ (2016, gruodis)

Net ir nekreipiant dėmesio į incidentą Kinijoje ir jo pasekmes, taip niekada nebūtų įvykę. Jei jaunėlis LaMelo ir turėjo potencialo, LiAngelo niekad nebūtų tapęs profesionalu jau po pirmųjų metų koledže. Ir iki incidento Kinijoje LiAngelo nebuvo UCLA rotacijos žaidėjas, o daugelio nuomone net nebuvo vertas žaisti krepšinį šiame universitete. Jo vardas skautų užrašuose apskritai niekad nefigūravo.

„Scanpix“ nuotr./LaVaras Ballas
„Scanpix“ nuotr./LaVaras Ballas

„Realiai žiūrint, neįmanoma laimėti čempionato turint tris baltus vaikinus, nes jų pėdos tiesiog per lėtos“ (2017, balandis)

Na, tvirčiausius kontraargumentus šiam teiginiui ko gero galėtų pateikti Mike'as Kryzewskis, kuris 2010 m. laimėjo NCAA pirmenybes turėdamas penkis baltaodžius krepšininkus, įskaitant Kyle'ą Singlerį ir Joną Scheyerį, kurių atletiškais žaidėjais tikrai nepavadinsi.

„50 rungtynių. Mano sūnus gali laimėti 50 iš 80 rungtynių“ (2017, rugsėjis)

Tokią prognozę „Lakers“ komandai prieš šį sezoną pateikė LaVaras. Paskutinį kartą „Lakers“ 50 pergalių ribą pasiekė 2010-11 metais, ir joks ekspertas to neprognozavo šiemet. „Lakers“ po 34 rungtynių turi vos 11 pergalių, ir per likusius 48 mačus turėtų iškovoti 39 pergales, kad išsipildytų Lonzo tėčio prognozė.

„Scanpix“ nuotr./Tina Ball, LaVaras Ballas, LaMelo Ballas ir LiAngelo Ballas
„Scanpix“ nuotr./Tina Ball, LaVaras Ballas, LaMelo Ballas ir LiAngelo Ballas

„Ketinu jums tai dabar pasakyti – mano nuomone, jis yra geresnis už Stepheną Curry“ (2017, vasaris)

LaVaras tai pasakė dar tuomet, kai Lonzo žaidė universiteto komandoje. Jau tuomet LaVarui atrodė, kad „Warriors“ nieko neprarastų ir taip pat lengvai nukeliautų iki NBA finalo, jei S.Curry komandoje pakeistų Lonzo.

„Mes nesivaržome su „Nike“, „Adidas“ ar „Under Armour“... mes aukščiau jų“ (2017, gegužė)

Pirma teiginio dalis – visiška tiesa. Tikrai nesivaržo. „Big Baller“ prekinis ženklas su šiais vardais galėtų varžytis tik tuomet, jei Cristiano Ronaldo, LeBronas Jamesas, Lionelis Messi ir Tomas Brady pereitų į „Big Baller“ pusę.

„Žmogau, kiekvienas žino, kieno tai komanda – tai Lonzo Ballo komanda! LeBronas atvyks ir prisijungs prie mūsų!“ (2017, rugsėjis)

Visų pirma, „Lakers“ žaidėjai Kyle'as Kuzma ir Brandonas Ingramas ko gero turėtų ką atsakyti į teiginį, kieno tai komanda. Visų antra, jei LeBronas atvyktų į kurią nors komandą, ji akimirksniu taptų jo komanda. Ir nėra čia ką diskutuoti.

„Scanpix“ nuotr./LaVaras Ballas
„Scanpix“ nuotr./LaVaras Ballas

„Lonzo ketina peržengti per Magicą Johnsoną ir tapti visų laikų geriausiu gynėju“ (2017, liepa)

LaVaras tai pasakė po rungtynių vasaros lygoje, kuriose Lonzo pataikė tik 2 metimus iš 15-ikos... Ir gal norėta pasakyti „įžaidėju“, nes tai spjūvis į veidą ir Michaelui Jordanui.

„Jei su tais mulkiais („Warriors“) susidurs Vakarų konferencijos finale, „Lakers“ įveiks juos ir žais finale. Mano sūnus nepralaimės“ (2017, rugsėjis)

Galbūt LaVaras kalbėjo apie žaidimo „NBA 2K18“ sezono scenarijų, nes vargu, ar „Lakers“ įveiktų „Warriors“ septynių mačų serijoje, net jei „Warriors“ žaistų be Kevino Duranto ir S.Curry. Ai, dar „Lakers“ į konferencijos finalą reiktų patekti...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius