Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 17

Fantastiška Donato Motiejūno gerbėja atsekė paskui jį ir į Kauną: „D-Mo – visiškai nepasipūtęs“

„Donatas Motiejūnas Talent Camp 2015“ krepšinio stovykloje Kaune, be jos herojaus, trenerių ir daugybės jaunų žaidėjų, su kamera sukiojasi pusamžė maždaug 150 cm ūgio kinė. Tai – ištikimiausia „Houston Rockets“ puolėjo gerbėja Sabrina, kuri vien dėl Donato iš Hjustono atvyko į Lietuvą. Dėl lietuvio krepšinį pamilusi kinė 24sek.lt papasakojo nuostabią savo pažinties su D-Mo istoriją.
Donatas Motiejūnas su gerbėja Sabrina
Donatas Motiejūnas su gerbėja Sabrina / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pirmą kartą jiedu susipažino per 2013-ųjų metų NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynes Hjustone. D.Motiejūnas viešėjo renginyje ne kaip dalyvis, o žiūrovas.

„Kol nepamačiau Donato, nebuvau taip įsimylėjusi krepšinio. NBA yra verslas, kur žaidėjai keičiami kaip prekės. Bet sutikau D-Mo...“ – žaismingai pasakoja Lietuvos trispalvės spalvomis nagus nusilakavusi  Sabrina.

Ji dabar pati negali papasakoti, kuo D.Motiejūnas iš pradžių taip patraukė jos dėmesį, bet ilgainiui Sabrina tapo didžiausia lietuvio sirgale. Kaip ir jos vyras.

Šiam D.Motiejūnas padovanojo originalius Lietuvos rinktinės marškinėlius su 11-uoju numeriu. Sabrinos vyras juos vilki kiekvienose „Rockets“ rungtynėse Hjustone, o pora jų 2014–2015 metų sezoną nė vienų nepraleido.

„Žmonės dievina tuos marškinėlius!“ – spygauja Sabrina.

Siutino treneris

Pirmieji D.Motiejūno žingsniai NBA nebuvo lengvi. „Rockets“ strategas Kevinas McHale'as nepasitikėjo aukštaūgiu ir pakeldavo jį nuo atsarginių suolo vos kelioms ar keliolikai minučių. Tai siutino Sabriną, kuri mano, kad galbūt treneris taip elgėsi iš pavydo – esą buvęs aukštaūgis pamatė save Donato vietoje.

„Aš buvau tokia pikta! – net dabar širsta Sabrina. – Šaukdavau: leiskite D-Mo į aikštę! Bet galiausiai jis gavo žaisti ir dabar esu labai laiminga. Donatas labai patobulėjo.“

Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Donatas Motiejūnas su gerbėja Sabrina
Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./D-Mo gerbėja Sabrina

Būtent juodas D.Motiejūno darbas ir begalinės pastangos pakerėjo Sabriną. Stebėdamą D-Mo ji jame mato NBA legendą Hakeemą Olajuwoną. Garsus vidurio puolėjas individualiai treniravo Donatą ir nemažai prisidėjo prie įspūdingo jo klaidinančių judesių arsenalo.

„D-Mo fantastiškai juda kojomis, turi Hakeemo puskablį. Ne veltui jis gavo pravardę „Captain Hook“ (Kapitonas kablys, – red.). Donatas yra be galo sunkiai dirbantis vyrukas. Jis niekada nesustoja“, – surimtėja Sabrina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius