-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 05

Fantastiškai LeBroną išmaudęs S.Curry: „Laksčiau kaip viščiukas nukirsta galva“

Stephenas Curry antrąsias NBA superfinalo serijos rungtynes prisimins ne tik dėl dar vienos solidžios pergalės prieš „Cleveland Cavaliers“.
Stephenas Curry
Stephenas Curry / „Scanpix“/AP nuotr.

Dar sykį dominavę „Golden State Warriors“ šventė pergalę 132:113, o ją papuošė fantastiškas epizodas, kurio dėmesio centre atsidūrė S.Curry ir LeBronas Jamesas.

Po žaidimo du prieš du likęs prieš „Cavaliers“ lyderį, Stephas ir vienaip, ir kitaip bandė rasti koridorių krepšio link, tačiau atsimušė į vieno geriausiai besiginančių NBA žaidėjų gynybą kaip į sieną.

Tačiau „Warriors“ žvaigždė neprarado atkaklumo. Per 11 sekundžių 13 kartų kamuolį į žemę sumušęs gynėjas galiausiai savo klaidinančiais judesiais apsvaigino LeBroną Jamesą ir pagavęs varžovą „ant judesio“ nusiyrė krepšio link.

Reidas baigėsi dviem taškais ir didžiulėmis „Warriors“ aistruolių ovacijomis.

S.Curry šypsojosi, bet pernelyg nesididžiavo šiuo epizodu: „Aš laksčiau kaip viščiukas nukirsta galva – tiesiog ratais.“

Bet komandos draugus jis sužavėjo.

„Tai buvo geras Stepho epizodas, – gyrė jį 33 taškus surinkęs Kevinas Durantas. – Mes dieviname tokią jo agresiją. Mums reikėjo tokio jo žaidimo, ypač kai strigome ir klydome.

Stephas buvo puikus.“

29-erių gynėjas pelnė 32 taškus, atkovojo 10 kamuolių ir atliko 11 rezultatyvių perdavimų, taip užfiksavęs pirmąjį savo karjeros trigubą dublį atkrintamosiose varžybose.

Prie „Warriors“ vairo grįžęs treneris Steve'as Kerras per ilgąją pertrauką priėjo prie S.Curry ir pasakė, kad žaistų su dar didesne aistra ir pasimėgavimu.

Ir trečiajame kėlinyje įvyko tai:

VIDEO: S.Curry fantastiškai išmaudė L.Jamesą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius