Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 11 11

Ką vietiniai Milane žino apie Lietuvos krepšininkus ir Kauno „Žalgirį“?

Į Milaną kartu su Kauno „Žalgirio“ klubu išvykusi „Žalgiris TV“ kūrybinė grupė nusprendė išsiaiškinti, ar vietiniai gyventojai mėgsta krepšinį.

Prie garsiosios Milano katedros sutiktų praeivių „Žalgiris TV“ klausė, ar jie žiūri krepšinį, kokias ekipas palaiko Italijoje bei, ar žino lietuvius krepšininkus ir Kauno „Žalgirį“.

Nors dauguma italų mieliau rinktųsi stebėti futbolo rungtynes, grupelė sutiktų praeivių prisipažino žiūrintys krepšinį bei palaikantys Italijos klubus. Tapo akivaizdu, kad Italijos klubuose žaidę ar žaidžiantys lietuviai – Rimantas Kaukėnas, broliai Lavrinovičiai, Mantas Kalnietis ar Jonas Mačiulis taip pat liko dalies italų krepšinio gerbėjų atmintyje. vienas pašnekovas atskleidė žinantis Žydrūną Ilgauską.

Pažįstamas italams ir Kauno „Žalgiris“ – dalis pakalbintų milaniečių prisipažino žinantys ir „Žalgirio“ ekipą ar net gyvai stebėję jos žaidimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius