-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 04 25

„Panathinaikos“ bosas būsimu Eurolygos vadovu mato ir Arvydą Sabonį

Skandalingasis Atėnų „Panathinaikos“ savininkas Dimitris Giannakopoulos trimituoja, jog reikėtų keisti Eurolygos vadovą Jordi Bertomeu ir turi savų pasiūlymų.
Arvydas Sabonis
Arvydas Sabonis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Raznatovičius, Garbajosa, Kirilenka, Bodiroga, Nesterovičius, Sabonis, Gherardini, Danilovičius – visi jie yra gerbiami žmonės krepšinio visuomenėje, – socialiniame tinkle „Instagram“ parašė „Panathinaikos“ valdantis Graikijos turtuolis. – Eurolygai reikia asmenybės, kuri būtų gerai žinoma ir galėtų pritraukti rėmėjų.“

„Panathinaikos“ šeimininko minimi asmenys šiuo metu užima skirtingas pozicijas.

Serbas Miško Raznatovičius yra krepšinio agentas, ispanas Jorge Garbajosa vadovauja Ispanijos krepšinio federacijai, rusas Andrejus Kirilenka – Rusijos krepšinio federacijai, italas Maurizio Gherardini dirba Stambulo „Fenerbahče“ direktoriumi, slovėnas Radoslavas Nesterovičius yra Slovėnijos krepšinio federacijos generalinis sekretorius, serbas Predragas Danilovičius vadovauja Serbijos krepšinio federacijai, o A.Sabonis – Lietuvos krepšinio federacijai.

D.Giannakopoulos pastaruoju metu itin aršiai kritikuoja Eurolygą, keldamas įvairiausias sąmokslo teorijas ir nuolat skusdamasis, kad lyga skriaudžia Atėnų klubą. Šį mėnesį graikas paskelbė, kad jo valdomas klubas paliks Eurolygą ir kelsis rungtyniauti į FIBA varžybas.

„Intime Sports” nuotr./Dimitris Giannakopoulos
„Intime Sports” nuotr./Dimitris Giannakopoulos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius