Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2022 07 04

A.Butkevičius tarė „sudie“ „Rytui“: „Gavome daugiau, nei galėjome prašyti ar tikėjomės“

Oficialiai iš Vilniaus „Ryto“ į Kauno „Žalgirį“ persikėlęs Arnas Butkevičius su buvusia komanda atsisveikino jausmingu įrašu instagrame.
Arnas Butkevičius
Arnas Butkevičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Nuo 2017-ųjų metų gruodžio Vilniaus „Ryto“ ekipai atstovavęs, o pastaruosius dvejus metus kapitono raištį ryšėjęs Arnas Butkevičius tarė „sudie“ sostinės klubui ir jo sirgaliams.

Praėjusį penktadienį neseniai iškeptas „Betsafe-LKL“ čempionas bei naudingiausias finalo serijos krepšininkas oficialiai tapo Kauno „Žalgiriu“ žaidėju, sudariusiu dvejų metų sutartį.

A.Butkevičiaus vieša žinutė instagrame:

„Lik sveikas Vilniau…

4,5 metų, kuriuos praleidau Vilniuje ir „Ryte“, buvo nepamirštami. Atvykome į Vilnių būdami dviese, aš ir mano žmona, atsisveikiname jau keturiese ir su dar vienu žiedu ant rankos? Gavome daugiau, nei galėjome prašyti ar tikėjomės. Draugai, istorijos, patirtys ir pergalės, kurių nepamiršim. Už visą šį laiką norisi padėkoti visiems žmonėms, kurie supo mus ir palaikė bei padėjo jaustis kaip namuose. Organizacijai, darbuotojams, treneriams, žaidėjams, fanams.
Labai AČIŪ visiems jums! Ir iki pasimatymo“, – rašė Arnas Butkevičius.

Arnas Butkevičius tapo šeštuoju krepšininku istorijoje, kuris iš Vilniaus „Ryto“ tiesiogiai persikėlė į Kauno „Žalgirį“.

29-erių krepšininkas – trečiasis perstatymo laikotarpį išgyvenančio „Žalgirio“ naujokas. Kauno klubas dar sudarė sutartis su Laurynu Biručiu ir latviu Rolandu Šmitu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius