Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 03 30

A.Juškevičius – apie halės parketo valymą ir žaidėją, kurį pasikviestų į komandą

Betsafe-LKL TV šįkart lygos aistruoliams pateikia interviu su Alytaus „Wolves“ krepšininku Adu Juškevičiumi. Kalbėdamas apie pirmuosius krepšinio prisiminimus, 34-erių gynėjas išskyrė vaikystę, kuomet iš arti stebėjo Kauno „Žalgirio“ rungtynes legendinėje Kauno sporto halėje.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Eidavau į halę valyti per rungtynes parketą. Atsimenu, tuo metu žaidė Tanoka Beardas, Sabonis, Štombergas ar Timinskas, tai man labai įsiminė. Bet su tėčiu dar nebuvau nuėjęs į rungtynes, pirmosios buvo, kuomet ėjau valyti salės“, – prisiminimais dalinosi žaidėjas.

Paprašytas įvardinti vieną žaidėją, kurio norėtų savo komandoje, A.Juškevičius nedvejodamas išskyrė ilgametį savo bendražygį iš tos pačios kartos.

„Pasikviesčiau vieną geriausių savo draugų nuo pat vaikystės – Vytenį Lipkevičių. Mes užaugome kartu, abu esame iš Kauno rajono, panašios istorijos“, – teigė A.Juškevičius.

2016-ieji lietuviui buvo ypatingi – kartu su nacionaline rinktine jis dalyvavo Rio olimpinėse žaidynėse. Nors Lietuva tuomet krito turnyro ketvirtfinalyje ir nepasiekė kovos dėl medalių, įsimintini įvykiai vyko ne tik krepšinio aikštelėje.

VIDEO: A. Juškevičius – apie halės parketo valymą ir žaidėją, kurį pasikviestų į komandą

„Išskirtinis renginys vien dėl tų niuansų, kad eini į valgyklą valgyti su geriausiais pasaulio sportininkais. Buvo toks momentas, kuomet ėjome valgyti vakarienės, o balkone Usainas Boltas švenčia aukso medalius. Viskas vyksta šalia, eina geriausi tenisininkai, krepšininkai, dar kažkas. Vien tas faktas, kad visi geriausi pasaulio atletai surinkti vienoje vietoje, padaro išskirtinių prisiminimų“, – į atmintį įsirėžusią patirtį Brazilijoje nupasakojo A.Juškevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius