Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 12 03

A.Sabonio pagerbtas R.Kaukėnas: „Lietuvos rinktinė yra svajonių komanda“

Sekmadienį „Siemens“ arenoje tūkstančiai krepšinio aistruolių palaikė Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę pasaulio čempionato atrankos varžybose su Kroatija. Čia rungtynes stebėjo ir su savo paramos grupe atvykęs, neseniai krepšininko karjeros pabaigą paskelbęs Rimantas Kaukėnas.
Rimantas Kaukėnas
Rimantas Kaukėnas / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Daug karjeros metų rinktinėje žaidusiam Lietuvos krepšininkui buvo įteikti vardiniai Lietuvos rinktinės marškinėliai, kurie simbolizuoja didelį indėlį Lietuvos krepšiniui. Rimantas Kaukėnas sulaukė padėkos ne tik iš Lietuvos krepšinio federacijos, bet ir iš tūkstantinės minios, kuri atsistojusi garsiai tarė „AČIŪ“ už sunkų darbą aikštelėje ir už jos ribų. Apdovanojimą R.Kaukėnui įteikė LKF prezidentas Arvydas Sabonis ir LKF generalinis sekretorius Mindaugas Špokas.

„Buvo labai malonu būtent šį vakarą gauti specialius marškinėlius ir padėką iš Lietuvos krepšinio federacijos. Tai priminė man daug gerų įspūdžių, varžybų ir puikių metų su rinktine. Lietuvos rinktinė yra svajonių komanda, ir kai mes visi augome, visi norėjome pakliūti į ją, tad šis pagerbimas man yra didžiausias pripažinimas. Esu be galo laimingas, kad tai įvyko šio renginio metu“ , – savo mintimis apie tai, ką kiekvienam krepšininkui reiškia rinktinė, kalbėjo apdovanojimą gavęs Rimantas Kaukėnas.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Rimantas Kaukėnas
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Rimantas Kaukėnas

Čia garsus krepšininkas atvyko ne tik stebėti žaidimo, bet ir priminti visiems apie paramą, kurios laukia šimtai Lietuvos vaikų. Rimantas Kaukėnas jau 7 metus aktyviai vykdo veiklą, siekdamas padėti onkologinėmis ir kitomis sunkiomis ligomis sergantiems Lietuvos vaikams. Būtent 2012 metais Rimanto Kaukėno paramos grupė buvo įkurta kartu su LKF, o šiandien fondas aktyviai veikia visoje Lietuvoje bei padeda mažiesiems pacientams ir jų šeimoms.

„Lietuvos krepšinio federacija mūsų fondui taip pat reiškia labai labai daug, nes viskas prasidėjo būtent nuo jų iniciatyvos ir nuo jų parodyto kelio. Pasitikėjimas mūsų fondu ir pasitikėjimas manimi yra dar vienas labai svarbus įvertinimas. Jų palaikymas yra didžiausias medalis, kuris suteikia daug motyvacijos toliau tikslingai dirbti ir nenuvilti jų“ , – apie fondo ir LKF draugystę kalbėjo R.Kaukėnas.

Rimanto Kaukėno paramos grupės stendą „Siemens“ arenoje krepšinio aistruoliai gali išvysti visų Lietuvos rinkinės varžybų metu. Čia už auką vaikams jie gali įsigyti įvairios atributikos, įskaitant ir marškinėlius su paties Rimanto Kaukėno bei Mindaugo Kuzminsko ir Jono Valančiūno atvaizdais. Visos už atributiką gautos lėšos kaskart būna tikslingai panaudotos siekiant padėti vaikams, kovojantiems su gyvybiškai pavojingomis ligomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius