Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 10 08

Aleksandras Džikičius: „Dabar svarbiausia, kad progresuotų ne atskiri žaidėjai, o visa komanda“

Penktadienį LKL čempionate „Lietuvos rytas“ nesunkiai įveikė kitą Vilniaus ekipą – „Sakalus“ (74:44). Po mačo svečių treneris A.Džikičius teigė, kad liko patenkintas savo žaidėjų pasirodymu, serbo nenustebino ir nedidelė „Ekinstos“ arena, rašo oficiali klubo svetainė internete.
Aleksandras Džikičius
Aleksandras Džikičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

 „Tokiuose mačuose visi iš „Lietuvos ryto“ tikisi tik lengvų pergalių. Todėl visada sudėtinga žaisti, nes mums aikštelėje reikia įrodyti savo pajėgumą, o priešininkai žaidžia nejausdami spaudimo. Šiandien rungtyniavome tikrai neblogai ir dėl to esu laimingas. Kasdien krepšininkai vis labiau jaučia vienas kitą aikštėje.“

 „Dabar svarbiausia, kad progresuotų ne atskiri žaidėjai, o visa komanda. Šiuo metu, deja, negalime remtis Tyrese'u Rice'u ir Jonu Valančiūnu, ir tai vėl trukdo ekipos pasiruošimui. Tačiau viskas bus gerai ir mums tereikia daugiau laiko“, – kalbėjo treneris.

 „Man patinka mažos arenos ir kai į jas žmonės ateina pasižiūrėti krepšinio. Tai džiugu, nes aš pats esu šios sporto šakos gerbėjas“, – sakė A.Džikičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius