2015 09 14

Alytiškius įveikęs Klaipėdos „Neptūnas“ turnyro finale susitiks su Vilniaus „Lietuvos rytu“

Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai prasibrovė į tarptautinio šešių komandų turnyro, kuriame kovojama dėl Alytaus miesto ir rajono merų taurės, finalą. Dainiaus Adomaičio auklėtiniai pirmadienį vakare Alytuje rezultatu 89:73(18:15, 25:13, 23:29, 23:15) nukovė vietos „Dzūkiją“ ir tapo B grupės nugalėtoja.
Donatas Zavackas
Donatas Zavackas / Alfredo Pliadžio nuotr.
Priminsime, kad neptūniečiai sekmadienį rezultatu 69:68 (18:16, 13:12, 19:20, 19:20) įveikė Gdynės „Asseco“ ekipą iš Lenkijos.

„Neptūnas“ antradienį 19.30 val. šio turnyro finale susitiks su A grupės nugalėtoju Vilniaus „Lietuvos rytu“. Šiame pogrupyje dar varžėsi Panevėžio „Lietkabelis“ (II vieta grupėje) ir Rygos VEF (Latvija, III vieta) ekipos.
  Rungtynėse su „Dzūkija“ neptūniečiai diktavo savo žaidimo sąlygas – po dviejų kėlinių pirmavo 15 taškų skirtumu – 43:28 ir varžovas net neleido pamąstyti apie pergalę. 

„Neptūną“ į pergalę vedė po 16 taškų surinkę Donatas Zavackas ir Arnas Butkevičius (6 rez. perd.), po 12 taškų pridėjo Martynas Mažeika ir Daniel‘ius Eveng‘as, 10 – Mindaugas Girdžiūnas, 7 – Jerai Grant‘as, po 6 – Simas Galdikas ir Gilvydas Biruta, 4 – Arvydas Šikšnius.

Alytiškių gretose išsiskyrė 14 taškų pelnęs Rytis Juknevičius, 12 pridėjo Nerijus Varnelis, 9 surinko peržiūroje dalyvaujantis amerikietis Myles‘as Mack‘as, po 8 – Adamas Lapeta ir Osvaldas Mačernis, 4 – peržiūroje jėgas bandantis JAV atstovas Travis‘as Garison‘as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius