Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 02

Antanas Sireika – tarp populiariausių lygos trenerių

Per keturias dienas „Šiaulių” treneris Antanas Sireika įsiveržė į ketveriukę populiariausių Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) pagal balsavimo rezultatus, renkant „Erelių” ir „Vilkų” komandų starto penketus „LKL Fastum Žvaigždžių dienai 2009” Šiauliuose bei šių komandų trenerius.
Antanas Sireika
Antanas Sireika / Alfredo Pliadžio nuotr.

Gruodžio 16 dieną prasidėjusiame balsavime į kovą sėkmingai įsijungė neseniai per Kalėdas „Šiaulių” vyriausiuoju treneriu paskirtas vienas geriausių šalies krepšinio specialistų Antanas Sireika. Nors pavyti pirmaujančius Vilniaus

„Lietuvos ryto” ir Kauno „Žalgirio” trenerius šiauliečiui bus sunku, tačiau per vos keturias dienas jis jau įsiveržė į populiariausių trenerių ketvertą.

Pasak LKL svetainės internete, A. Sireika šiuo metu turi surinkęs 771 balsą ir rikiuojasi ketvirtojoje pozicijoje į priekį užleisdamas LKL debiutantės Kauno „Kaunas Triobet” ekipos trenerį Rimvydą Samulėną (808), kuris yra trečias.

Iki gruodžio 29 dienos savo nuomonę jau išreiškė 6114 LKL svetainės internete lankytojų.

Šiuo metu trenerių rinkimuose pirmauja „Žalgirio” ir „Lietuvos ryto” komandų treneriai. Lyderiu trenerių sąraše tebėra LKL čempionų treneris Gintaras Krapikas. Jam krepšinio aistruoliai jau atidavė 3517 balsų. Nuo žalgiriečio nedaug atsilieka „Lietuvos ryto” treneris Rimas Kurtinaitis su 3372 balsais. Jei balsavimas baigtųsi dabar, G.Krapikas vadovautų „Erelių”, o R.Kurtinaitis – „Vilkų” komandai.

Šiame sezone „LKL Fastum Žvaigždžių dienos” balsavime dalyvauja LKL krepšininkai suskirstyti į 1985 metais ir vėliau gimusius žaidėjus (iki 23 metų) – kandidatus į „Erelių” komandą bei į 1984 metais ir anksčiau gimusius žaidėjus (24 metų ir vyresnius), galinčius atstovauti „Vilkams”.

Absoliučiu lyderiu lieka jaunasis Kauno „Aisčių” komandos vidurio puolėjas Donatas Motiejūnas. Krepšininkas, pretenduojantis į „Erelių” starto penketą, jau surinko 4903 balsus. D.Motiejūnas dar labiau padidino atotrūkį nuo kito pretendento į „Erelių” rinktinę – žalgiriečio Jono Mačiulio, kuriam lkl.lt lankytojai atidavė 4487 balsus.

Trečioje vietoje toliau žengia praėjusio sezono „LKL Fastum Žvaigždžių dienos” balsavimo nugalėtojas, kitas „Žalgirio” komandos atstovas Mantas Kalnietis su 4091 balsu.

„Vilkų” rinktinėje vis dar pirmauja „Lietuvos ryto” ekipos žaidėjas Mindaugas Lukauskis (3539). Lyderį sparčiai vejasi du žalgiriečiai – Lorenas Woodsas ir Paulius Jankūnas: „Žalgirio” puolėjas P.Jankūnas jau turi 3516 balsų, o vidurio puolėjas L.Woodsas – 3235.

Lietuvos krepšinio mėgėjai dar gali kardinaliai pakeisti balsavimo rezultatus, kadanti jis tęsis iki 2009 metų sausio 20 dienos. Jau dabar akivaizdu, kad šio sezono „LKL Fastum Žvaigždžių dienos”, kuri Šiauliuose vyks vasario 21 dieną, balsavime dalyvaus rekordinis krepšinio aistruolių skaičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius