-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 03 21

Antras antausis paeiliui: „Wolves“ skambiai krito prieš „Gargždus“

„Gargždų“ (5-18) krepšininkai šventė tik penktąją, tačiau pačią skambiausią pergalę šiame sezone. Povilo Šakinio auklėtiniai Palangoje 85:82 (23:20, 22:17, 27:25, 13:20) nukovė Alytaus „Wolves“ (15-8).
Jeffery Tayloras
Jeffery Tayloras / nuotr. lkl.lt

„Šiauliai“, „Pieno žvaigždės“ ir dukart Prienų „Labas GAS“ – šie klubai buvo kritę po „Gargždų“ kojomis šiame sezone, bet antradienį LKL naujokai įkando „vilkams“.

Per pertrauką „Gargždai“ pirmavo 8 taškais (45:37), o ir po pertraukos „Wolves“ nesugebėjo situacijos stabilizuoti. Trečiajame kėlinyje gargždiškiai surengė spurtą ir po Aurimo Urbono dvitaškio skirtumas buvo dviženklis 55:44.

Isaiah Osborne'as smaginosi galingu dėjimu iš viršaus, o „Gargždai“ toliau krovėsi pranašumą – 67:51. Tiesa, prieš ketvirtojo kėlinio startą komandas skyrė 10 taškų.

Sužaidus pusę lemiamo ketvirčio, „Wolves“ deficitą buvo nukirpę iki vos vieno taškelio. „Gargždai“ ėmė karščiuotis – iš pradžių P.Šakinis, o tuomet ir atsarginių suolas gavo technines pražangas. Bet nesugriuvo iki galo gargždiškiai – jie pirmavo tašku, prasidėjus paskutinei minutei.

32 likusias sekundes rodė švieslentė, o „Gargždai“ rengė ataką po minutės pertraukėlės. Marius Runkauskas šveitė netikslų tritaškį, tačiau pats atkovojo kamuolį puolime ir pelnė dvitaškį – 85:82.

nuotr. LKL.lt/Marius Runkauskas
nuotr. LKL.lt/Marius Runkauskas

Alytiškių atsakymui buvo likusios 5,6 sek., tačiau Adas Juškevičius nepataikė dvitaškio.

„Wolves“ tai buvo antras pralaimėjimas iš eilės LKL pirmenybėse.

Net 26 taškus nugalėtojams pelnė Joshua Newkirkas (4/6 dvit., 4/7 trit., 6/6 baud. met.), jis taip pat atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir surinko 25 naudingumo balus, bet rungtynes baigė anksčiau laiko dėl 5 pražangų.

„Gargždai“: J.Newkirkas 26, Š.Beniušis 21, I.Osborne'as 20, M.Runkauskas 10.

„Wolves“: E.Žukauskas ir E.Buckneris po 16, A.Beručka 14, A.Juškevičius 12, K.Žemaitis 10.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius