Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2021 07 02

Apie lenkų stabdymą paklaustas M.Grigonis: „Jie turi didesnę problemą“

Marius Grigonis neskuba daryti išvadų apie rinktinės žaidimą po pirmų dviejų rungtynių olimpinės atrankos turnyre. Ir teigia, kad būsima varžovė Lenkija turi didesnę problemą nei Lietuva, žvelgiant į pusfinalio mačą.

Lietuviai antrajame atrankos turnyro mače nugalėjo Pietų Korėją 96:57.

M.Grigonis per 16 minučių pelnė 13 taškų (3/3 dvit., 1/2 trit., 4/4 baud. met.), atkovojo 2 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, kartą prasižengė ir 2 kartus suklydo.

Gynėjas finišavo su 14 naudingumo balų savo taupyklėje, o jam būnant aikštėje Lietuvos rinktinė įmetė 27 taškais daugiau nei korėjiečiai.

„Galime iš šių rungtynių pasiimti pasitikėjimą, visada smagiau nugalėti. Žinojome planą, laikėme varžovus nuo tritaškio linijos, jie pataikė tik keturis tolimus metimus. Turime judėti pirmyn“, – kalbėjo M.Grigonis spaudos konferencijoje.

Vienas Lietuvos rinktinės lyderių teigė, kad sunku yra išskirti ryškiausią progreso vietą, „kai laimi 40 taškų“.

„Nesakysi, kad viskas gerai ir kad esame pakilime. Taip nėra. Didelių išvadų čia nepridarysime. Gerai gynėmės ir tai darėm visą laiką. Viskas pasirodys, kai susidusime su geresniais ir talentingesniais žaidėjais“, – kalbėjo M.Grigonis.

Gynėjas teigė matęs dalį Lenkijos rinktinės rungtynių, tačiau teigė, kad tiesiog teks laikytis trenerių sudėlioto plano.

O kaip seksis stabdyti Mateuszą Ponitką?

„Jie turi didesnę problemą – kaip sustabdyti mus, mūsų aukštaūgius. Žaidžiau prieš Ponitką, kitus vaikinus daug kartų. Klausimas yra toks: kaip jie sustabdys mus, ne mes juos“, – įsitikinęs M.Grigonis.

Lietuvos ir Lenkijos kova dėl vietos atrankos finale „Žalgirio“ arenoje šeštadienį startuos 19:30 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius