Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 21

Artūras Gudaitis nebeištvėrė – nori palikti „Lietuvos rytą“

Artūras Gudaitis – ne pagal jo fizinius duomenis kuklus žmogus. Galingo stoto Lietuvos rinktinės vidurio puolėjas kukliai linkteli galvą sveikindamasis su nacionalinės komandos senbuviais. Kai kurie su juo dirbę žmonės sako, kad Artūras – „per geras“ krepšiniui. Tačiau net ir šis kuklus „centras“ nebesusilaikė, vertindamas savo komandos veiksmus rinkoje. A.Gudaitis prašo „Lietuvos ryto“ jį parduoti.
Artūras Gudaitis
Lietuvos rinktinės krepšininkai susirinko į pirmąją stovyklą Palangoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Lietuvos rytas“ atmetė labai solidų 300 tūkst. eurų pasiūlymą ir nesutiko parduoti 24-erių lietuvio Stambulo „Bešiktaš“ klubui.

Toks vilniečių sprendimas nuliūdino A.Gudaitį. 210 cm ūgio žaidėjas nebeturi ko slėpti – jis nori išeiti iš „Lietuvos ryto“.

„Aš tą jau pasakiau klubo vadovams po sezono. Neturiu, ko slėpti“, – pareiškė A.Gudaitis.

Liepos 20-ąją baigėsi terminas, kai bet kuris NBA ar Europos klubas galėjo savaime išpirkti žaidėjo sutartį už 550 tūkst. eurų. Dabar A.Gudaičio likimas visiškai priklauso nuo „Lietuvos ryto“ malonės.

Sostinės klubo vadovai nenori paleisti aukštaūgio, bet A.Gudaitis per žiniasklaidą bando kartoti jiems tai, ką jau sakė ir asmeniniuose pokalbiuose – metas skyryboms.

Tai skaudi procedūra, bet manau, jog ji neišvengiama.

„Reikia kalbėtis ir kažką sutarti. Galbūt jie perkels šią datą. Manau, abiem pusėms tai naudinga, nes ir jie gaus pinigų. Galima kažką susitarti.

Tai skaudi procedūra, bet manau, jog ji neišvengiama“, – įsitikinęs A.Gudaitis.

Žaidėjų turgaus langas užsidarinėja ir geriausios bei finansiškai pajėgiausios komandos jau baigia komplektuotis komandas.

Tai reiškia, kad A.Gudaičiui gali nebeatsirasti vietos pajėgesnėse ekipose.

Tą supranta ir pats vidurio puolėjas.

„Tikėtis kažko daugiau, nei pasiūlė turkai, manau, sunku. Mes nerodome gerų rezultatų. O iš klubų, kurie nerodo gerų rezultatų, nemanau, jog gali gauti tokias milžiniškas išpirkas. 600 tūkstančių nėra realu. Abi šalys gautų naudą – jie gautų pinigus, o aš – išėjimą. Reikia kažką spręsti“, – kartojosi A.Gudaitis.

Jeigu „Lietuvos rytas“ vis dėlto neparduos A.Gudaičio, sukandęs dantis jis bandys „tęsti gyvenimą“. Noro žaisti krepšinio jam niekada netrūko ir netrūks.

Su skambiomis antraštėmis buvo persistengta, kai buvo sakoma, jog esu neparduodamas. Manęs net niekas neklausė, nors aš teigiau, kad nenoriu čia būti

Bet kaip pats sako, tokie vadovų veiksmai tikrai nemotyvuoja.

Jo neguodžia ir permainos vadovybėje, nors Gedvydo Vainausko komandą sostinėje pakeitė Antano Guogos suburtas štabas.

„Tegul kalba darbai. Kažkas eina į priekį. Prasidėjo rinkodaros pradmenys. Abonementų pardavimas tikrai sveikintinas ir viskas okey. Bet su skambiomis antraštėmis buvo persistengta, kai buvo sakoma, jog esu neparduodamas.

Manęs net niekas neklausė, nors aš teigiau, kad nenoriu čia būti“, – krimtosi A.Gudaitis.

Jeigu A.Guoga nenusileis, A.Gudaitis dar turės atžaisti 2017–2018 metų sezoną Vilniuje. Tačiau A.Gudaičio noras aiškus.

„Pabuvau dvejus metus. Užteko.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius