Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 07 18

Arvydas Sabonis apie Artūrą Milaknį: „Tai pats blogiausias sprendimas jo gyvenime“

Artūras Milaknis kaip reikiant išjudino Lietuvos krepšinio federaciją. Joną Kazlauską pribloškė snaiperio skambutis, o 30-mečio sprendimą Arvydas Sabonis po rungtynių su ispanais įvertino dar griežčiau: „Manau, kad tai pats blogiausias sprendimas jo gyvenime“.
Avydas Sabonis
Avydas Sabonis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

A.Milaknis pateko į dėmesio centrą po rytinės treniruotės pirmadienį, kai pranešė, kad nepatekęs į dvyliktuką nebesitreniruos su nacionaline komanda.

J.Kazlauskas šeštadienį pranešė, kad į olimpinę sudėtį nepateko A.Milaknis ir Vaidas Kariniauskas, tačiau juos paliko stovykloje ir planavo vežtis į draugiškus turnyrus Ispanijoje, Argentinoje ir Brazilijoje.

Taip A.Milaknis ir V.Kariniauskas galėjo tapti rinktinės treniruočių partneriais iki rugpjūčio mėnesio.

Nors oficialiai šie du krepšininkai nebeturėtų galimybių patekti į dvyliktuką, jei joks kitas rinktinės narys nepatirtų traumos ar nesusirgtų, J.Kazlauskas užsiminė, kad visko galėjo nutikti.

„Apsisprendėme komandoje, kad tryliktas žaidėjas nėra tik turistas. Jei žiūrėsime, kaip seksis, visko dar gali būti“, – pasakojo J.Kazlauskas.

„Dėl ko, negaliu pasakyti – jo klauskite. Bet traukinys toliau“, – pridūrė A.Sabonis.

LKF prezidentas dar kalbėjo, kad apie rinktinės veidą bus galima daugiau kalbėti prasidėjus olimpinėms žaidynėms, o jei tik galėtų, nacionalinė komanda visas draugiškas rungtynes žaistų su tokiomis komandomis kaip Ispanija, JAV, Prancūzija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius