-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 07 19

Į „Lietuvos rytą“ sugrįžęs M.Lukauskis: „Matosi, kad norima pakeisti nusistovėjusią tvarką“

Aštuonerius metus „Lietuvos ryto“ klube praleidęs Mindaugas Lukauskis sugrįžta į sostinę. 38-erių lengvasis krašto puolėjas pasirašė vienerių metų sutartį su Vilniaus ekipa, o kalbėdamas oficialiai komandos svetainei internete teigė, jog pasiūlymą turėjo ne vieną.
Mindaugas Lukauskis
Mindaugas Lukauskis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Devintąjį sezoną „Lietuvos ryte“ pradėsiantis M.Lukauskis atskleidė, jog Panevėžio „Lietkabelio“ klubo vadovai taip pat norėjo pratęsti sutartį, tačiau jo sprendimą nulėmė du faktoriai.

„Susidomėjimas buvo iš abiejų pusių, tačiau mano sprendimą lėmė keli veiksniai, - pasakojo puolėjas. - Gyvenu Vilniuje, todėl norėjau būti arčiau šeimos. Dabar turėsiu daugiau laiko padėti savo žmonai rūpintis vaikais.

Kitas dalykas - trenerių štabas. Man jis labai patinka, nes propaguoja mano mėgstamą žaidimo stilių, o su keliais strategais jau dirbau praeityje.“

38-erių žaidėjas atskleidė, jog seka „Lietuvos ryto“ komandos vadovų veiksmus, o kol kas viskas atrodo labai neblogai.

„Matosi, kad bandoma pakeisti nusistovėjusią tvarką, - teigė M.Lukauskis. - Žiniasklaidoje sekiau informaciją apie parduodamus abonementus ir džiaugiuosi, kad prioritetu tapo žmonių sugrąžinimas į arenas. Einama tinkama linkme. Net neabejoju, kad bus daroma viskas, jog Vilniaus krepšinio sirgalius sugrįžtų į tribūnas.

Krepšininkai taip pat visuomet nori rungtyniauti ten, kur yra laukiami, todėl džiaugiuosi, kad „Lietuvos ryto“ klubas parodė tokį susidomėjimą manimi.“

Paklaustas apie žinutę ekipos gerbėjams M.Lukauskis ragino pasitikėti naujaisiais „Lietuvos ryto“ klubo vadovais:

„Tikėkite ir palaikykite „Lietuvos ryto“ komandą. Pamirškite praeitį, nes dabar Vilnius turi klubą su nauja valdžia bei žaidėjais, todėl pergalės tikrai sugrįš į sostinę. Darysime tai, ką mokame geriausiai ir tikimės, jog galų gale rezultatas bus kuo geresnis.

Artėjantį sezoną norime džiuginti savo fanus kuo dažniau.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius