Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 04 02

Atmosfera Londone sužavėtas LaVaras gyrė varžovus ir savo sūnų dažnus šūvius

Pirmadienio vakarą Prienų-Birštono „Vytauto“ krepšininkai Londone „Copper Box“ arenoje vykusiose rungtynėse 127:110 įveikė vieną geriausių britų komandų – „Lions“. Po mačo žodžio kišenėje neieškantis LaVaras Ballas pasidžiaugė ne tik pergale, bet ir šilta viešnage Jungtinės Karalystės sostinėje.
LaVaras Ballas
LaVaras Ballas / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Kai dirbi treniruotėse, darai savo darbą ir stengiesi, viskas pavyksta. Žinoma, visi nori laimėti, tačiau krepšinis pirmiausia turi teikti malonumą, tai yra produktas“, – savo filosofiją po mačo dėstė LaVaras Ballas.

Jis, kaip jau tapo įprasta parodomuosiuose mačuose, perėmė komandos vyriausiojo trenerio pareigas iš Virginijaus Šeškaus. Pastarasis specialistas taip pat atvyko į Londoną, bet mačą stebėjo iš VIP tribūnos.

Po mačo LaVaras Ballas gyrė savo vyrus, tačiau negailėjo gražių žodžių ir varžovams.

„Jie turi gerą trenerį, yra labai atletiška komanda. Gynyboje žaidžiame taip, kaip galime, bet noriu, kad surengtume kuo daugiau atakų. Mūsų tikslas nėra laimėti 80:70 ar 80:72, noriu kad komanda įmestų 130 taškų. Gelo prametė daug metimų, tačiau svarbiausia, jog daro savo darbą, nes yra atakuojantis gynėjas. Toks yra atakuojančio gynėjo darbas – kai turi progą, turi atakuoti“, – apie savo vyresnį sūnų kalbėjo LaVaras.

Neseniai apie savo apsisprendimą dalyvauti NBA naujokų biržoje pranešęs LiAngelo pelnė 44 taškus. Jaunėlis LaMelo mačą baigė savo sąskaitoje turėdamas trigubą dublį: 39 taškai, 16 atšokusių kamuolių ir 16 rezultatyvių perdavimų.

Tėvas pakartojo, ką yra ne kartą sakęs ir Lietuvoje, jog norėtų, kad visi jo trys sūnūs tęstų karjerą NBA vienoje komandoje.

Londone LaVaras išgirdo ir klausimą apie savo šešiolikmečio LaMelo ateitį, jei „Vytautui“ šiemet nepavyktų išsaugoti vietos LKL pirmenybėse.

„Nemanau, kad dabar yra geriausias laikas kalbėti apie žaidėjo ateitį ir svarstyti, kaip bus. Dabar svarbiausia jam yra kuo daugiau žaisti, tą ir darome. Jis dar labai jaunas, turi žaisti kuo daugiau ir norėčiau, kad koncentruotumėmės į likusią sezono dalį“, – kalbėjo LaVaras Ballas.

„Vytauto“ pramogų kūrėjas gyrė krepšinio šventę surengusius šeimininkus, pasidžiaugė atmosfera, kuri tvyrojo gausiai pirmadienio vakarą užpildytoje „Cooper Box“ arenoje bei neatmetė galimybės, jog Londoną Ballai galėtų aplankyti ir dažniau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius