-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 05

Ballų pristatymo šou: LiAngelo sulaukė kvietimo į pasimatymą, LaVaras gyrė Šeškų

Ballų šou tęsiasi. Penktadienį „Harmony Park“ buvo surengta oficiali spaudos konferencija, kurios metu dažniausiai būna pristatomi nauji komandos žaidėjai. Tačiau Ballams galioja kiti standartai. Čia ir vėl pirmu smuiku griežė ne Prienų-Birštono „Vytauto“ naujokai LiAngelo ir LaMelo, bet jų tėvas LaVaras. Šis pažadėjo, kad nuotykis Prienuose greitai nesibaigs: „Jie baigs sezoną čia.“
Spaudos konferencija
Spaudos konferencija / Aliaus Koroliovo / 15min nuotr.

Prieš konferenciją žurnalistai galėjo stebėti ir pirmuosius 19-mečio ir 16-mečio žingsnius Prienų arenoje, kur Virginijus Šeškus vedė treniruotę.

Ne taip ir sunku pamiršti, kad broliai čia atvažiavo žaisti krepšinio, kai paskui juos nuolat seka 20 žmonių filmavimo grupė, kuri kuria Ballų realybės šou. Būtent dėl to jie ir pasirinko pasaulyje niekam nežinomus Prienus. Tai viena iš šou detalių.

LiAngelo paklausus, ar jis turėjo kokios nors įtakos sprendimui profesionalo karjerą pradėti Prienuose, vaikinas kiek sutriko.

„Taip. Aš taip nusprendžiau. Pasirinkome Lietuvą, nes lietuviai myli krepšinį“, – nedrąsiai kalbėjo 19-metis.

Daug sunkesnio klausimo vaikinas sulaukė spaudos konferencijos pabaigoje. Viena mergina kreipėsi į LiAngelo: „Jūs man pamojavote per treniruotę. Jūs man patinkate. Gal mes galėtume susitikti? Ar turite merginą?“

L.Ballas apie V.Šeškų: Jis turi energijos. Jo anglų kalba nuostabi. Mačiau, kaip jis pasiunta per treniruotę.

Krepšininkas nuraudo ir pažiūrėjo į tėvą: „Aš čia tik žaisti atvažiavau.“

Pagrindinis Ballų šou dirigentas – 50-metis buvęs amerikietiško futbolo žaidėjas LaVaras, kuris visuomet bando nukreipti dėmesį nuo sūnų į save.

„Ačiū, kad mus pakvietėte. Jūsų svetingumas yra neįtikėtinas. Jūs puikiai kalbate angliškai su mano berniukais. Tai puiki patirtis mums visiems“, – prisistatė LaVaras.

Garsusis tėtušis prieš atvykdamas tikino, kad Ballai atvažiavo laimėti čempionatų. Pasiteiravus, į ką tiksliai jie nusitaikė, LaVaras nesutriko: „Bet kokį čempionatą. Mes mėgstame laimėti viską. Net jei tai – čiulpinukų turnyras.“

VIDEO: Brolių Ballų spaudos konferencija Harmonizavimo parke

Nors anksčiau jis kalbėjo, kad Lietuvoje viešės dvi savaites, planai pasikeitė: „Būsiu čia šešias savaites. O mano vaikinai? Iki sezono galo.“

Tiesa, turistauti žaidėjų tėvas nėra nusiteikęs: „Man patinka miegoti ir valgyti. Ir greitai atvykti į treniruotę. Ir kad visi čia šypsosi. Jūsų maistas, beje, neblogas. Man labai patiko desertai.“

LaVaras gyrė trenerį V.Šeškų, kuris emocingai vedė pirmą treniruotę: „Jis turi energijos. Jo anglų kalba nuostabi. Mačiau kaip jis pasiunta per treniruotę. Man tai patinka. Jis laksto jau per treniruotes. Ką jau kalbėti apie rungtynes.“

Pats V.Šeškus, sulaukęs ESPN žurnalisto klausimų, nedrąsiai prabilo angliškai: „Aš truputį moku angliškai. Paklauskite berniukų.“

LiAngelo patikino, kad per treniruotę problemų nekilo.

16-mečiui LaMelo yra piešiama šviesesnė ateitis nei jo vyresniam broliui ir galbūt aukštas NBA naujokų biržos šaukimas. Paauglys nuskambėjo pasaulyje, kai per mokyklos rungtynes pelnė 92 taškus. 16-metis socialiniuose tinkluose jau turi Lietuvos dydžio sekėjų armiją – 2,4 mln.

Jauniausiasis šeimos narys spaudos konferencijoje pasirodė su kepuraite ir išliko itin tylus. „Atvažiavome čia žaisti krepšinio ir padėti komandai“, – lakoniškais pasakymais apsiribojo LaMelo.

Dėl savo pomėgio laidyti tritaškius LaMelo kartais jau lyginamas su Stephenu Curry. Tai turėtų patikti ir V.Šeškui, kurio žaidimo filosofija dažnai yra apibūdinama kaip „bėk ir mesk“. Treneris šį sezoną yra sakęs, kad galima per rungtynes verstis ir su vienu deriniu, jeigu jis veikia.

16-metis gimtadienio proga nuo tėvo gavo prabangųjį „Lamborghini“, kuris sukėlė diskusijų audrą. Anot internautų, tai neprisidės prie paauglio darbo etikos, tačiau krepšininko dovaną apgynė pats Kevinas Durantas.

V.Šeškus prieš atvykstant Ballams pabrėžė, kad jie netaps komandos išsigelbėjimu, nes „Vytautui“ labiausiai trūksta vidurio puolėjo. Anot V.Šeškaus, „belenkoks centras“ šiuo metu komandai būtų aukso vertės. Tiesa, broliai Ballai padidins komandos rotaciją. Traumų išretintoje komandoje pagrindinį krūvį tempė šeši žaidėjai.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./LiAngelo Ballas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./LiAngelo Ballas

Lietuvos krepšinio lygoje „Vytautas“ užima priešpaskutinę vietą ir nepateko į Karaliaus Mindaugo taurės turnyrą.

Baltijos krepšinio lygoje, kur broliai turėtų gauti daugiausia žaidimo laiko, „Vytautas“ A grupėje užima ketvirtąją vietą. Keturios geriausios grupės komandos pateks į kitą etapą.

Garsiųjų brolių debiuto laukiama jau sausio 9 dieną BBL rungtynėse su Minsko „Cmoki“, tačiau prieš tai jie kartu su komanda vyks į LKL rungtynes Vilniuje su „Lietuvos rytu“.

Abu broliai su „Vytautu“ pasirašė sutartį iki sezono pabaigos su galimybe nutraukti ją po mėnesio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius