Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 18

Bilietai kišenėje: Artūras Gudaitis pasirinko NBA komandas, kurių peržiūrose dalyvaus

Vienas talentingiausių Lietuvos krepšininkų Artūras Gudaitis pasirengęs įsimintinai karjeros kelionei. Kauno „Žalgirio“ puolėjas jau turi lėktuvo bilietus į Ameriką ir žino, kurių NBA komandų peržiūrose dalyvaus prieš prasidedant naujokų biržai – lietuvis skris į Fyniksą ir Detroitą.
Artūras Gudaitis
Artūras Gudaitis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

A.Gudaitis į JAV vyks kartu su savo agentu Tadu Bulotu. Netrukus 22-ojo gimtadienio sulauksiantis krepšininkas pradžioje apsilankys Los Andžele esančioje „Wasserman Media Group“ bazėje. Vienos garsiausių sporto agentūrų atstovai krepšininkui patars, ką svarbiausia daryti ir kaip geriau užsirekomenduoti prieš NBA komandas.

Birželio 22-ą dieną A.Gudaitis vyks į Fyniksą ir dalyvaus „Suns“ komandos peržiūroje. Kitą dieną jau lies prakaitą Detroite ir savo sugebėjimus demonstruos „Pistons“ atstovams. 

Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Artūras Gudaitis
Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Artūras Gudaitis

„Los Andžele Artūrui bus parodyta ko tikimasi iš žaidėjų NBA naujokų biržai skirtose pratybose. Ką reikia akcentuoti. Tuomet kelionė į Fyniksą, nes šios komandos atstovai yra patikimi, ir jeigu sako, kad jie nori matyti Artūrą, vadinasi rimtai juo domisi. Tai jau patikrintas reikalas, – kalbėjo krepšininko agentas T.Bulotas. – Tada Detroitas, nes „Pistons“ atstovai parodė didžiausią susidomėjimą Artūru. Su šia komanda yra stipriausias ryšys.“

Po šių dviejų stovyklų A.Gudaitis gali apsilankyti dar vienos komandos peržiūroje. Tai bus arba San Antonijus, arba Bostonas.

„Kalbamės su Bostone dirbančiu Benu Matkevičiumi apie tokias galimybes. Nes naujokų birža bus jau kitą dieną. „Celtics“ turi du aukštus antro rato šaukimus, – pasakojo T.Bulotas. – San Antonijus garsėja savo puikia organizacija ir gera programa europiečiams. Gali būti, kad Artūras pasirodys San Antonijuje.“ 

A.Gudaitį savo rengiamose stovyklose taip pat norėjo matyti „Houston Rockets“, „Cleveland Cavaliers“ ir „Washington Wizards“ komandos. 

Prieš išvyka į Ameriką A.Gudaitis individualų pasirengimą gerina su fizinio rengimo specialistu Artūru Javtoku. Vienas svarbiausių uždavinių – sustiprinti krepšininko čiurną, kurią jis susižeidė dar per LKF taurės varžybas. 

„Detroit Pistons“ komandai antrajame rate priklauso 38-as šaukimas. „Phoenix Suns“ – 44-as. Geriausias galimybes antrajame rate turi Bostono klubas, kuriam priklauso du šaukimai – 33-ias ir 45-as. „San Antonio Spurs“ – 55-as.  

Naujokų birža vyks birželio 25-ą dieną. Gali būti, kad mes pirmi sužinosime, kuri NBA komanda pasirinko A.Gudaitį. Gali nutikti taip, kad jaunasis krepšininkas kaip tik tuo metu bus lėktuve ir skris namo į Lietuvą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius