Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 10 12

Chaosas „Lietuvos ryte“: Antanas Guoga reikalauja Dariaus Gudelio nušalinimo

Vilniaus „Lietuvos ryte“ ir vėl triukšmas. Klubo savininkas Antanas Guoga pareiškė, kad sieks direktoriaus Dariaus Gudelio nušalinimo dėl sudarytos sutarties su „MG Baltic“, skelbia delfi.lt.
Antanas Guoga
Antanas Guoga / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Aš nedelsdamas išsiųsiu pranešimą klubo akcininkams, kuriame reikalausiu nušalinti šiuo metu klubo direktoriaus pareigas einantį Darių Gudelį nuo pareigų, o Vilniaus miesto savivaldybei, kuri yra didžiausia „Lietuvos ryto“ klubo akcininkė, atstovaujantį merą Remigijų Šimašių raginu nedelsiant išviešinti ir minėtą paramos sutartį, ir aplinkybes bei argumentus, kodėl ji buvo sudaryta“, – naujienų portalui delfi.lt teigė A.Guoga.

Trečiadienį klubas išplatino oficialų pranešimą, kuriame džiaugtasi nauja rėmimo sutartimi su „MG Baltic“ koncernu. Tačiau, anot A.Guogos, jis apie tai nieko nežinojo.

„Koncernas „MG Baltic“ tapo vienu iš pagrindinių atsinaujinančio krepšinio klubo Vilniaus „Lietuvos rytas“ rėmėju. Koncernas į sostinės klubą ateina su ypatinga misija – rūpintis, kad būtų deramai pagerbti Vilniaus krepšinio veteranai, ir siekti, kad Vilniuje augtų talentingiausi jaunieji krepšininkai“, – skelbta pranešime.

A.Guoga teigia, kad prieš jam įsigyjant klubą buvo kalbėta apie 150 tūkst. eurų vertės klubo sutartį su „MG Baltic“, kuri neva turėjo būti skirta „Lietuvos ryto“ žiniasklaidos grupei už tylą dėl koncerno korupcijos skandalo.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Darius Gudelis ir Darius Mockus
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Darius Gudelis ir Darius Mockus

„Vienas didžiausių Lietuvos verslo koncernų aktyviai prisidės prie sostinės krepšinio kultūros. Naujieji rėmėjai neleis pamiršti žmonių, kurie mums dovanojo daugybę nuostabių akimirkų žaisdami dar Vilniaus „Statybos“ gretose.

Taip pat – talentingiausių jaunųjų krepšininkų, kurie mūsų šaliai pergales turėtų dovanoti ateityje. Su tokiu tikslu „MG Baltic“ ir ateina į „Lietuvos ryto“ komandą. Ir tai, žinoma, yra labai rimta ir džiugi žinia“, – teigė „Lietuvos ryto“ klubo direktorius Darius Gudelis.

A.Guogos konfliktas su R.Kurlianskiu

A.Guoga su koncerno „MG Baltic“ vadovais buvo įsivėlęs į žodžių karą.

Kilus korupcijos skandalui, kai teisėsauga „MG Baltic“ viceprezidentą Raimondą Kurlianskį apkaltino už veikimą koncerno naudai davus daugiau nei 100 tūkst. eurų kyšį tuomečiam Liebralų sąjūdžio pirmininkui Eligijui Masiuliui, A.Guoga pareiškė, kad R.Kurlianskis bandė paveikti ir jį. Vienas „MG Baltic“ vadovų esą A.Guogą spaudė nekurti frakcijos Liberalų sąjūdyje.

R.Kurlianskis atkirto, kad A.Guoga yra „visiška boba ir mėšlo krūva“. „A.Guoga yra visiška boba ir mėšlo krūva. Be to, mūsų pokalbio apie politinius procesus metu jis buvo girtas“, – buvo teigiama delfi perduotame R.Kurlianskio komentare.

Šiuo metu įtarimai yra pareikšti ne tik R.Kurlianskiui, E.Masiuliui ir kitiems, bet ir koncernui „MG Baltic“ bei Liberalų sąjūdžiui. Planuojama, kad byla netrukus pasieks teismą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius