Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 02

D.Adomaičiui – beveik triskart mažesnis „Ryto“ pasiūlymas

Koronaviruso atneštus nuostolius suskaičiavęs Vilniaus „Rytas“ pradėjo dėlioti kito sezono sudėties kontūrus. Kaip praneša 15min šaltiniai, praėjusios savaitės pabaigoje sostinės klubas pateikė naują kontraktą pastaruosius dvejus metus komandai vadovavusiam strategui Dainiui Adomaičiui, tačiau naujasis pasiūlymas finansiškai yra gerokai kuklesnis, nei buvo numatyta pirminėje sutartyje.

„Klubas iki liepos 1 dienos turi pasakyti, ar mane mato komandoje, ar ne. Ar pratęsia sutartį, ar nutraukia. Tai yra ta data. Agentas vakar mane informavo, jog klubas žinute atsiuntė preliminarų pasiūlymą, ką galėtų skirti trenerio pozicijai. Aš suprantu juos, situacija nėra lengva, bet palaukime liepos 1 dienos. Tuomet matysime. Tai yra naujas kontraktas, visiškai nesusijęs su tuo, ką kalbėjome prieš dvejus metus ir ką tuomet pasirašėme“, – „TV3 Sport“ tinklalaidėje žurnalistams Romanui Buršteinui bei Ryčiui Vyšniauskui sakė Dainius Adomaitis.

15min žiniomis, naujasis „Ryto“ pasiūlymas yra dvejų metų trukmės pagal modelį „1+1“, o atlyginimo suma – beveik triskart mažesnė nei buvo įrašyta senosios sutarties „pliuse“ artėjančiam 2020-2021 metų sezonui.

15min šaltiniu duomenimis, D.Adomaitis trečiajame savo sezone Vilniuje turėjo uždirbti apie 180 tūkst. eurų.

46-erių strategas sostinėje darbavosi pastaruosius du sezonus, kai vyriausiojo trenerio kėdėje pakeitė Rimą Kurtinaitį.

2019-aisiais „Rytas“ po ilgos pertraukos iškopė į Europos taurės atkrintamąsias, laimėjo Karaliaus Mindaugo taurę, o LKL pirmenybėse finišavo antroje pozicijoje.

Šiame sezone iki pernykščio rezultato pakartojimo Europos taurėje vilniečiams pritrūko pergalės, Karaliaus Mindaugo taurės finale Klaipėdoje nusileista Kauno „Žalgiriui“, tuo metu vietiniame fronte prieš sezono nutraukimą antrąją vietą „Rytas“ atėmė iš Panevėžio „Lietkabelio“ krepšininkų.

Vilniaus komandos vairininkas praėjusią savaitę portalui 15min atskleidė, kad apie „Ryto“ perėjimą į Čempionų lygą sužinojo iš žiniasklaidos, o tai verčia abejoti dėl ateities klube.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius