Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 01

Drew Gordonas: „Galiu pažadėti fanams daug dėjimų“

Trečiadienį naktį į Vilnių atskridęs „Lietuvos ryto“ komandos naujokas Drew Gordonas džiaugėsi galimybe žaisti sostinės ekipoje. 26 metų 206 cm ūgio amerikiečio neišvargino ir sudėtinga kelionė – su persėdimu skridęs puolėjas Danijoje lėktuvo turėjo laukti devynias valandas.
Drew Gordonas
Drew Gordonas / Paulius Žukauskas/bc.lrytas.lt

„Lietuvos rytas“ – puiki komanda. Man yra tekę žaisti prieš vilniečius praeityje. Žinau, kad tai sunkiai dirbanti ekipa, turinti puikią atmosferą. Esu labai laimingas, kad pasirašiau sutartį ir pamatysime, kaip susiklostis šis sezonas“, – kalbėjo D.Gordonas.

Praėjusiais krepšinio metais puolėjas pagal atkovotus kamuolius (po 9,6) ir naudingumo balus (19,5) buvo antras tarp visų Prancūzijos pirmenybių krepšininkų.

Net trylika dvigubų dviženklių Prancūzijos čempionate atlikęs amerikietis buvo pakviestas į Visų žvaigždžių rungtynes Paryžiuje.

„Žinau, kad Lietuvoje krepšis – aukšto lygio. Kai atstovavau Belgrado „Partizan“, vilniečiai buvo tapę mūsų varžovais. Pernai sostinės komanda iškovojo nemažai pergalių, o pralaimėjimus patirdavo tik po itin atkaklios kovos.

Esu atletiškas žaidėjas ir suteiksiu komandai tai, ko labiausiai reikia. Stengsiuosi įvykdyti visus trenerio nurodymus ir aikštėje žaisiu itin energingai. Manau, artimiausiomis dienomis su klubo vairininku Tomu Pačėsu susėsime ir viską aptarsime“, – oficialiai „Lietuvos ryto“ svetainei sakė D.Gordonas.

Įspūdingu šuoliu pasižymintis amerikietis žadėjo, kad Vilniaus klubo gerbėjai neliks nusivylę.

„Lietuvos ryto“ fanams galiu pažadėti daug dėjimų.

Kiekvienose rungtynėse atiduosiu visas jėgas, nes šiemet noriu nukeliauti toli visuose turnyruose ir stengsiuosi blokuoti kiekvieną metimą bei drebinti krepšius dėjimais“, – teigė D.Gordonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius