Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 10

Dainius Adomaitis į Klaipėdos „Neptūną“ pasikvietė puikiai pažįstamą bičiulį

Lietuvos krepšinio lygos vicečempiono Klaipėdos „Neptūno“ klubo trenerių štabui Dainiui Adomaičiui (vyriausiasis treneris) ir Mindaugui Braziui talkins dar vienas gerai žinomas specialistas, buvęs Klaipėdos sporto mokyklos auklėtinis Marius Linartas.
Lietuvos dvidešimtmečių rinktinės nariai
Marius Linartas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Džiugu, kad šis patyręs krepšinio specialistas įsiliejo į Klaipėdos „Neptūno“ komandos būrį. Treniruotės ir darbas bus dar efektyvesnis. Jis ne tik daugiau individualiai dirbs su žaidėjais, analizuos ne tik savų, bet ir varžovų krepšininkų žaidimą, klaidas. Malonu savo komandoje turėti tokį žmogų“, – teigė „Neptūno“ komandos vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis.

M.Linartas – nusipelnęs Lietuvos krepšinio treneris, ilgametis Šarūno Marčiulionio krepšinio akademijos vaikų treneris, Lietuvos auksinės jaunių rinktinės treneris. Taip pat per savo karjerą dirbo Vilniaus „Lietuvos ryto“, „Perlo“, Volgogrado „Krasnyj Oktiabr“ (Rusija) ir Slupsko „Energa Czarni“ (Lenkija) krepšinio klubuose. Pastarajame Lenkijos klube M.Linartas dirbo būtent su D.Adomaičiu, tad šie treneriai puikiai vienas kitą pažįsta jau daugelį metų.

M.Linarto treniruojamos jaunučių, jaunių krepšinio komandos tapo Lietuvos čempionėmis, Lietuvos jaunučių komanda (2007 metais) pelnė Europos čempionato bronzos, jaunių (2008 metais) – sidabro medalius, 2009 užėmė ketvirtąją vietą, 2009 metais su „Lietuvos ryto“ jaunimo komanda tapo Eurolygos jaunimo vicečempionu.

Taip pat jis – Lietuvos jaunių krepšinio rinktinės (iki 18 metų), 2010 Europos čempionės, vyriausiojo trenerio asistentas.

2008 ir 2010 metais M.Linartui buvo įteiktas Kūno kultūros ir sporto departamento (KKSD) medalis „Už sporto pergales“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius