Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 15

Draugiškos rungtynės Turkijoje – Š.Jasikevičius išvarytas jau pirmajame kėlinyje

Kauno „Žalgiris“ draugiškame „Gloria Cup“ turnyre Turkijoje jėgų ir emocijų netaupo. Žalgiriečiai antrosiose rungtynėse 78:71 (30:15, 17:23, 18:17, 13:16) palaužė Bursos „Tofas“ ekipą, nors jau pirmajame kėlinyje Turkijos teisėjai išvarė Šarūną Jasikevičių.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Treneris tradiciškai per daug emocingai reagavo į teisėjų brigados sprendimus ir buvo paprašytas palikti aikštę. Incidentas įvyko sužaidus aštuonias minutes pirmajame kėlinyje, kai Pauliui Jankūnui buvo užfiksuota pražanga puolime. Šaras su tokiu sprendimu nesutiko ir ilgai ginčijosi su teisėjais, kurie treneriui skyrė dvi technines pražangas.

Į jo vietą stojo asistentas Darius Maskoliūnas.

Rezultatyviausiai „Žalgirio“ gretose rungtyniavo 14 taškų pelnęs Artūras Milaknis. Brandonas Daviesas surinko 12 taškų ir sugriebė 6 atšokusius kamuolius, o Dee Bostas pridėjo 11 taškų.

Energingai susitikimą pradėję kauniečiai po pirmųjų dešimties minučių pirmavo dvigubai (30:15). Antrajame kėlinyje „Žalgiris“ sumažino apsukas ir svečių persvara sumažėjo iki 9 taškų (47:38). Po ilgosios pertraukos LKL čempionai išlaikė turėtą pranašumą ir šventė antrąją pergalę turnyre – 78:71.

Po dviejų iš eilės pergalių „Žalgiris“ pateko į „Gloria Cup“ turnyro finalą, kuris vyks sekmadienį.

VIDEO: Brandonas Daviesas

Pirmose turnyro Turkijoje rungtynėse Kauno „Žalgiris“ 91:75 (12:20, 19:18, 30:24, 30:13) patiesė „Nizhny Novgorod“ krepšininkus.

„Planas būtų gana paprastas – po daug treniruočių iš eilės pradėsime mažinti jų krūvius, – apie pasiruošimą sezonui kalbėjo vyriausiasis treneris. – Per keturias dienas sužaisime trejas rungtynes. Taip, kad jau atėjo pats laikas įvesti tokį „daugiau varžybinį“ ritmą ir stengsimės tai padaryti.“

„Žalgiris“: A.Milaknis 14 (4/4 dvit.), B.Daviesas 12 (6/6 dvit., 6 atk. kam.), D.Bostas 11, K.Pangosas 9 (4 rez. perd.), A.White‘as 8, P.Jankūnas 6, P.Valinskas 6, A.Kavaliauskas 5, M.Varnas 4, G.Masiulis 3, M.Arlauskas 0, L.Uleckas 0.

„Tofas“: B.Ermisas 18 (5/6 dvit.), K.Kadji 13, R.Morganas 11.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius