Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 06

Dzūkų gelbėjimosi ratas – dėl traumos iškritusį lyderį keičia Vytenis Čižauskas

Dėl traumos Kristupą Žemaitį praradusi Alytaus „Dzūkija“ greitai rado pakaitalą naudingiausiam komandos žaidėjui – dzūkų klubą papildė Vytenis Čižauskas.
Vytenis Čižauskas
Vytenis Čižauskas / Karolio Bakūno nuotr.

Auksinės 1992 m. kartos įžaidėjas šį sezoną rungtyniavo Lenkijos lygoje, kur gynė Dombrovos Gurničos MKS klubo garbę. V.Čižauskas vidutiniškai per rungtynes rinko po 8,5 taško, atliko 3,3 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo po beveik 3 kamuolius.

188 cm ūgio įžaidėjas į Lietuvą sugrįžo po ketverių metų pertraukos. Pastarąjį kartą LKL jis žaidė 2016-2017 m. sezone, kai atstovavo tuometiniam Prienų-Birštono „Vytautui“.

Anksčiau V.Čižauskas žaidė Kauno „Triobet“, Kauno „Žalgiryje“, Kauno „Baltuose“, Kėdainių „Nevėžis“ ir Panevėžio „Lietkabelyje“.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Vytenis Čižauskas
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Vytenis Čižauskas

Alytuje jis bandys užpildyti skylę, kurią paliko K.Žemaičio netektis. 24-erių įžaidėjas žaidė karjeros sezoną ir LKL fiksavo 11,6 taško, 4,2 atkovoto kamuolio, 6,2 rezultatyvaus perdavimo ir 16,4 naudingumo balo vidurkius, bet iškrito veikiausiai iki sezono pabaigos dėl nykščio traumos.

Dzūkijos komanda bando išlaikyti vietą pirmajame LKL aštuonete – su 9 pergalėmis ir 17 pralaimėjimų dzūkai šiuo metu kaip tik ir yra aštunti bei pretenduoja žaisti atkrintamosiose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius