-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 22

Į simbolinę čempionato rinktinę patekęs Tadas Sedekerskis: „Mus nužudė vienas žmogus“

Lietuvos jaunių (iki 18 metų ) rinktinei nepavyko iškovoti Samsune vykusio Europos čempionato aukso, tačiau sidabrinės komandos nariai po Prancūzijos bendraamžiams pralaimėtos lemiamos akistatos pernelyg neišgyveno ir pripažino, kad antroji vieta – taip pat puikus pasiekimas.
Tadas Sedekerskis
Tadas Sedekerskis / FIBA nuotr.

„Rungtynių pradžioje žaidėjus kaustė jaudulys, išėjome „per minkšti“, neišnaudojome keturių komandinių pražangų, leidome varžovams įsižaisti.

Antroje rungtynių pusėje grįžome, jautėsi nuovargis, buvo traumų. Nesustabdėme prancūzų komandos lyderio Franko Ntilikinos, kuris pataikė septynis tritaškius iš dešimties. Kaip bebūtų, džiaugiamės ir antrąja vieta. Tai yra geras pasiekimas“, – po mačo kalbėjo Lietuvos rinktinės vyriausiojo trenerio Rimanto Grigo asistentas Rolandas Rakutis.

Komandos lyderis Tadas Sedekerskis vienintelis iš lietuvių buvo išrinktas į simbolinį geriausių čempionato žaidėjų penketuką. Kartu su juo penkete atsidūrė italas Davide'as Moretti, Kauno „Žalgiriui“ atstovaujantis vokietis Isaiah Hartensteinas ir du prancūzai – 15-metis Sekou Doumbouya bei Frankas Ntilikina.

„Nesustabdėme jų lyderio Ntilikinos, tačiau jis pataikė labai aukštu procentu. Jis įmetė septynis iš dešimties tritaškių. Tai mus skaudžiausiai žeidė. Buvome gerai pasiruošę rungtynėms. Mus nužudė vienas žmogus“, – kalbėjo Vitorijos „Baskonia“ narys.

VIDEO: T.Sedekerskis: „Nesustabdėme jų lyderio“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius