2020 07 06

Gabija Šegždaitė pasirašė naują sutartį su „Aistėm-LSMU“

Naujam sezonui besiruošianti Kauno „Aisčių-LSMU“ komanda pasiekė svarbia pergalę vasaros komplektacijos darbuose. Kauniečių gretose ir toliau jau trečiam sezonui lieka kasmet vis svarbesne komandos dalimi tampanti devyniolikametė 1.85 cm puolėja Gabija Šegždaitė.
Gabija Šegždaitė
Gabija Šegždaitė

„Praėjęs sezonas buvo labai vykęs mūsų komandai, pranokome visų lūkesčius. Gaila, kad dėl ekstremalios situacijos visoje šalyje Moterų lygos vadovybė buvo priversta nutraukti čempionatą, tačiau emocijos tik teigiamos. Vienareikšmiškai tai vienas iš nuostabiausių sezonų mano karjeroje“, - 2019/2020 m. moterų krepšinio sezoną apibendrino krepšininkė.

Savo pasirinkimą ir toliau likti „Aisčių-LSMU“ komandoje, žaidėja argumentavo klubo pasiekimais ir atmosfera viduje: „Klubas kelis metus iš eilės demonstruoja puikius rezultatus, komandoje tvyro gera atmosfera, tarpsezoniu klubo vadovybė rodė didelį dėmesį ir norėjo mane išlaikyti savo gretose, todėl nedvejodama sutikau likti trečiam sezonui. Asmeniškai norėčiau dar sėkmingiau įsilieti į žaidimą, o komandos tikslai, manau, kaip ir pastaruosius kelis metus, išliks tokie pat - siekti tik aukščiausios prabos medalių visose čempionatuose.“

2019/20 m. G.Šegždaitė buvo viena Kauno ekipos lyderių. Moterų lygos A divizione per vid. 29 min. puolėja pelnydavo po 10,5 tšk., atkovodavo 6,5 kamuolio, rinkdavo 13,3 naudingumo balo. B

Baltijos moterų krepšinio čempionate per vid. 28:37 min. krepšininkė įmesdavo po 8,7 tšk., atkovodavo 6,7 kamuolio, rinkdavo 11,3 naudingumo balo. Jaunoji centro puolėja dominavo ir Karalienės Mortos taurės turnyre Klaipėdoje – per 34 minutes pelnė 16 tšk., sugriebė 7 kamuolius, surinko 17 naudingumo balų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius