-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 29

Graikai lenkiasi „Žalgiriui“: nors ir apdaužyti, bet pralaimėjome nuostabiai komandai

Fantastišką pergalę prieš Eurolygos lyderį Pirėjo „Olympiakos“ ketvirtadienio vakarą savo sirgaliams padovanojęs Kauno „Žalgiris“ sulaukė ir Graikijos žiniasklaidos liaupsių. Šios šalies žurnalistai pripažino, kad kepurę nukelti teko prieš fantastišką komandą, kuri yra gerokai kitokia nei keletą pastarųjų metų.
Graikijos žiniasklaida giria „Žalgirį“
Graikijos žiniasklaida giria „Žalgirį“

„Pirėjo „Olympiakos“ pralaimėjo dvikovą, kuri dar iki 30-osios minutės atrodė, jog yra kišenėje. Problemų pastarosiomis dienomis būta daug, o iš rikiuotės krentantys žaidėjai stipriai jaukia visas kortas, bet reikia pripažinti, kad šį kartą pralaimėjome nuostabiai komandai“, – rašo Spyros Kavalieratos.

Jo teigimu, „Žalgiris“ jau nėra ta sunkiai prognozuojama komanda, kokia buvo keletą pastarųjų metų, kai vienose rungtynėse galėdavo ant menčių paguldyti kurį nors milžiną, o jau kitose iš paskutiniųjų kapodavosi su lygos autsaideriais.

„Ypač jie nėra tokie šį sezoną. Penkios iš eilės pergalės yra geriausias rezultatas šiuo metu Eurolygoje ir didžiausias Šarūno Jasikevičiaus nuopelnas“, – įsitikinęs graikas.

Nepaisant pralaimėjimo, sports.gr pažymi, kad „Olympiakos“ pirmąjį Eurolygos ratą taip pat sužaidė labai gerai, o „Žalgiris“, net ir būdamas toks įspūdingas, vis dar atsilieka viena pergale.

„Jei Pirėjo klubas būtų galėjęs verstis visais savo ginklais, veikiausiai Kaune jis būtų buvęs favoritas. Bet žaisti be Georgo Printezio, Vangelio Mantzario, Nikola Milutinovo ir Dimitrijaus Agravanio prieš taip puikiai rotuojamą ir daug veidų turintį varžovą buvo sudėtinga“, – pažymi Graikijos žiniasklaida.

Bet net ir gerokai sužeistas „Olympiakos“ šansų Kaune turėjo.

„Iki 30-osios minutės visiškai kontroliavome situaciją ir atrodė, kad artėjame link 12-osios pergalės. Geriau kontroliavome ritmą ir buvome arčiau pergalės, bet paskutinės minutės priklausė Kaunui. Žaisti prieš Šaro „Žalgirį“ yra nepaprastai sunku ir tai kauniečiai įrodė ankstesnėse dvikovose Milane, Valensijoje ir su „Anadolu Efes“. Šis treneris nepaprastai gerai skaito žaidimą, o 15 tūkst. aistruolių tribūnose tapo ne psichologine našta šeimininkų komandai, bet milžiniška parama ir energija. Jie niekada nesiliovė kovoję ir galiausiai pasiekė savo“, – apibendrina sports.gr.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius