TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 12 01

Gražiausio LKL mėnesio epizodo autorius – Steve'as Vasturia

LKL.lt pristato gražiausių lapkričio mėnesio epizodų dešimtuką, kuriame netrūksta dėjimų, blokų, sudėtingų metimų ar kojas supynusių klaidinančių judesių.
Stephen Vasturia
Stephen Vasturia / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Dešimtuką atidaro Kauno „Žalgirio“ legionierius Steve'as Vasturia ir retai jo sukuriamas žaidimo elementas – dėjimas į krepšį.

Aštuntasis ir devintasis epizodai priklauso Prienų „CBet“ krepšininkams. Taip pasižymėjo jaunasis Tomas Digbeu, įgrūdęs kamuolį per varžovą, bei Marquiso Wrighto ir Justino Jogmino tandemas, sukūręs išpuolį „žemė-oras“.

Septintąja pozicija tenkinosi Matas Jogėla. Klaipėdos „Neptūno“ puolėjas mače su „Šiauliais“ žaibiškai nurūko į varžovų aikštės pusę ir pademonstravo, kodėl yra laikomas vienu atletiškiausių lygos krepšininkų.

„Betsafe-LKL“ blokų karaliumi tapęs Žygimantas Skučas pasistengė, jog vienas iš jo „stogų“ patektų ir į mėnesio rinkinuką. Šįkart Utenos „Juventus“ puolėjo rūstybę patyrė Martynas Echodas.

„Žalgirio“ žaidėjų – Roko Jokubaičio ir Joffrey Lauvergne'o – ataka, kurios metu lietuvis pakabino kamuolį ore, o prancūzas užbaigė pradėtus darbus, nusipelnė penktosios vietos.

Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ naujokas Karolis Giedraitis jau pirmajame mače prieš savo buvusią ekipą parodė, kad sunkūs metimai – jo duona. Gynėjas įskraidino itin tolimą metimą su kėlinio sirena, taip užsitarnaudamas vietą tarp keturių gražiausių lapkričio momentų.

Trečioji pozicija atiteko dar vienu triuškinančiu dėjimu pasižymėjusiam M.Jogėlai, o antroji – Mareką Blaževičių iš koto išvertusiam Regimantui Miniotui.

VIDEO: Lapkričio mėnesio epizodų rinkinyje – po dukart pasižymėję S. Vasturia ir M. Jogėla

Visgi lygių sau neturėjo kartą rinkinyje jau sutiktas S.Vasturia. Žalgirietis paskutinėmis ketvirtojo kėlinio sekundėmis į „CBet“ krepšį paleido sudėtingą trijų taškų vertės metimą, o šiam įkritus, išgelbėjo kauniečius nuo kone didžiausios sensacijos šiame sezone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius