Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 11

Į Vilnių sugrįžta sirgalių numylėtinis – Juozas Petkevičius dirbs „Lietuvos ryte“

Daugelio Lietuvos krepšinio gerbėjų Juozuku vadinamas Juozas Petkevičius sugrįžta dirbti į sostinę. Jis klube dirbs fizioterapeutu bei masažuotoju.
Juozas Petkevičius
Juozas Petkevičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

J.Petkevičius į Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipą iš Alytaus atvyko 2000 metais, o pagrindinėje ekipoje dirbo aštuonerius metus.

Nuo 2008-ųjų jis dar kelis sezonus dirbo „Perle“, o vėliau pasuko į moterų krepšinį.

„Labai džiaugiuosi, jog sugrįšiu į klubą, su kuriuo iškovojome ne vieną pergalę bei trofėjų, – oficialiai klubo svetainei pasakojo Juozukas. – Ir vėl būsiu jaunų žmonių apsuptyje bei tikiuosi, kad sostinėje turėsime kovingą komandą.

Miestas privalo matyti, kad vyrai atiduoda visas jėgas ir siekia bendro tikslo kartu. Tokiu atveju, sirgaliai mažiau pyks netgi jeigu nepasiseka. Juk būna visko, o svarbiausia yra kautis iš paskutiniųjų.

Labai didelis pliusas, jog komandai vadovaus man puikiai pažįstamas Rimas Kurtinaitis, kuris tikrai sugeba išsireikalauti to, ko nori, iš savo žaidėjų.“

Kovo mėnesį legendinis Lietuvos rinktinės masažuotojas pradėjo dirbti sporto ir sveikatingumo centre „VS-Fitness“, tačiau sugrįžti į daug sentimentų keliantį „Lietuvos ryto“ klubą atsisakyti negalėjo: „Norėčiau labai atsiprašyti sporto ir sveikatingumo centro vadovų, kurie mane taip šiltai priėmė, tačiau „Lietuvos ryto“ kvietimas man buvo labai malonus ir netikėtas. Kiti galbūt atsisakytų, tačiau aš privalėjau pasinaudoti tokia proga.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius