Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 16

Iš aikštės išvarytas Š.Jasikevičius: „Neleisime iš savęs daryti krepšinio parodijos“

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo antrąją pergalę „Gloria Cup“ turnyre. Šarūnas Jasikevičius buvo išvarytas iš aikštės dar pirmajame kėlinyje, tačiau žalgiriečiai visas rungtynes kontroliavo situaciją ir užtikrintai susitvarkė su Bursos „Tofas“ ekipa 78:71. Rezultatyviausiai mače žaidė 14 taškų surinkęs Artūras Milaknis.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Viskas logiška: žaidžiant Turkijoje su Turkijos komanda kitaip ir būti negali. Bet mes neleisime niekam mūsų stumdyti ir iš mūsų daryti krepšinio parodiją. Nesvarbu, kad tai draugiškos rungtynės – traktavimas turi būti vienodas“, – po rungtynių kalbėjo Š.Jasikevičius.

„Didžiąją rungtynių dalį atrodėme gerai. Ypač pirmoje pusėje. Jei ne tragiškas teisėjavimas, galėjome jau po dviejų kėlinių būti 20 taškų prieky. Bet nepabėgdavome“.

„Taip, žaidžiame ne tik tam, kad laimėtume – norisi, kad visi pasižaistų, išbandyti jaunimą. Bet tikrai galėjome laimėti didesniu skirtumu, nes dalį ketvirto kėlinio žaidėme puse jėgos. Rungtynių pabaiga man labai nepatiko. Gynėjai nekontroliavo komandos ir buvo galima žaisti atsakingiau. Vis dėlto, kaip priešsezoniniame turnyre, momentais atrodėme labai gerai“.

VIDEO: Iš aikštės išvarytas Šaras: „Neleisime iš savęs daryti krepšinio parodiją“

Rezultatyviausiai žaidęs ir 14 taškų surinkęs Artūras Milaknis teigė, kad po Europos čempionato treneriai jam leido ilsėtis, tačiau pats krepšininkas nesijautė pavargęs, todėl prisijungė prie komandos.

„Visi norime laimėti – draugiškos nedraugiškos rungtynės. Mums nuo mažens kalama į galvą, kad reikia laimėti. Į varžovų žaidimą labai nežiūrime, neanalizuojame, savo dalykus tobuliname“, – sakė A.Milaknis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius